Geruisloze onzichtbare ventilatie

0
27
blog placeholder

De nieuwste ventilatietechnieken

In het verleden ging meer vermogen en mogelijkheden om lucht af te zuigen vaak gepaard met een enorme toename in geluidproductie. Gelukkig was dat vroeger. Ventilatieproducenten zijn zich er tegenwoordig van bewust dat ze mee moeten gaan met de wensen van hun afnemers. Waar vroeger ventilatiesystemen alleen werden aangeschaft door bouwbedrijven, zijn er nu steeds meer consumenten op zoek naar ventilatiesystemen. Dat is goed voor de consumenten en voor de producenten. Consumenten zijn namelijk een stuk kritischer op het gebied van woonwensen en deze kritiek heeft voor een duidelijke marktbrede verbetering gezorgd in de ventilatiebranche. De focus op het gebied van ventilatiesystemen ligt tegenwoordig op twee punten: geluidproductie en design. Een van de creaties die hierdoor ontstaan is, zijn de woonhuisventilatoren.

Woonhuisventilatoren

Woonhuisventilatoren kenmerken zich door de geringe geluidproductie tegenover een enorm vermogen. Daarnaast zijn dit soort ventilatoren een stuk kleiner en daardoor een stuk geschikter voor het ventileren van woonhuizen en woonruimtes. Woonhuisventilatoren kun je echt overal kwijt, in iedere ruimte en in ieder hoekje van je huis. Woonhuisventilatoren zijn speciaal gemaakt voor woningen en kleinere publieke ruimtes, zoals scholen, kleine kantoorgebouwen en andere publieke ruimtes waar veel waarde aan stille ventilatie wordt gehecht. Door het minimalistische design zijn woonhuisventilatoren daarnaast goed te verbergen en zelfs in muren en wanden aan te brengen. Geruisloze, onzichtbare ventilatie dus.

de functionaliteiten van woonhuisventilatoren

Net zoals normale ventilatoren filteren woonhuisventilatoren de lucht in een bepaalde ruimte. Hierdoor worden ruimtes waar de woonhuisventilatoren zich bevinden schoner en frisser. Dit zorgt voor minder ziekteverzuim en voor een hoger comfort in de ruimte. Het filteren van de lucht gebeurt door middel van miniscule filters die zich in de units bevinden. Ventilatoren halen smerige, vervuilde lucht langs deze filters en blazen deze lucht terug als schone en frisse lucht.

Kies voor woonhuisventilatoren

Wanneer je kiest voor woonhuisventilatoren, kies dan voor goede vetilatoren die passen bij de ruimte die geventileerd dient te worden. Een specialist kan je helpen bij de keuze van de juiste ventilatoren en de capaciteit die de woonhuisventilatoren nodig hebben. Daarnaast kan het zomaar zo zijn dat de ruimte die geventileerd dient te worden te groot is voor een woonhuisventilator. Een specialist kan je dan een vervangende optie aanbieden, zoals een WTW unit of boxventilatoren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here