Foscam voor een veiliger huis!

0
31
blog placeholder

Foscam maakt uw huis veiliger

Door de installatie van een foscam in uw woning zullen verdachte bewegingen (en dus ongewenste bezoekers) niet meer ongezien uw huis kunnen besluipen. Hierdoor bent u steeds veilig en verzamelt u hard bewijs wanneer er toch een inbraak zou gebeuren of wanneer vandalen er toch plezier in zouden scheppen om uw woning te vernielen. Dieven, vandalen en ongewenste bezoekers laten niet graag bewijzen achter. Installeer daarom zo snel mogelijk een foscam en u bent veiliger. Het schrikt de ongewenste bezoekers af waardoor u met een nog geruster hart kunt gaan slapen of uw huis voor een wat langere periode achter te laten.

Waarom kiezen voor een foscam?

Ah camerabewaking… Waarom dan niet met een gewone camera? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk simpel. Een foscam is immers een IP camera en heeft daardoor als grote voordeel dat de camera continu connectie maakt met een netwerk (thuisnetwerk of het internet). Hierdoor hoeft een computer niet noodzakelijk 24u op 24 aan te staan of hoeft u om de zoveel tijd niet uw videobanden te vervangen. Een ander groot pluspunt is doordat de foscam de geregistreerde beelden op een (online) netwerk plaatst u altijd, waar u ook bent, de beelden kunt controleren. Zo geeft de foscam u steeds een veilig gevoel.

De aanschaf van een foscam

De aankoop van een foscam is wel een investering. Tal van webshops, bijvoorbeeld IntelliHome, en securitybedrijven hebben verschillende foscams te koop, maar het blijft altijd vrij duur. Het is daarom heel belangrijk om altijd de specificaties van de foscam te lezen. Is deze bestemd voor buiten of eerder in huis? Kan de foscam duidelijke beelden maken in het donker? Dit zijn vragen waar u bij de aankoop van de foscam stil moet bij staan. Zo voorkomt u immers een dure miskoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here