Doe nu online een bod op onze Showroomkeukens!

0
21
blog placeholder

Welkom bij Keuken kampioen! Wij hebben nu als enige Keuken winkel van Nederland een uniek concept online gezet. Het werkt als volgt. U gaat naar onze > Showroomkeukens en bekijkt eerst elke showroom keuken die wij momenteel hebben in één van onze winkels. Vervolgens klikt u op Doe een Bod, u geeft het bedrag in waar u uw droom keuken voor wilt hebben. Uw bod komt terecht bij een medewerker van het betreffende filiaal en deze medewerker zal overleggen of zij akkoord gaan met uw bieding. Vervolgens krijgt u per mail een tegenbod of een akkoord. De planner zal met u contact opnemen over de aflever datum en eventueel voor de montage. Als u dus op zoek bent naar goedkope keukens dan zit u hier aan het goede adres.

Ook voor project leiders van woningbouw projecten kan dit leuk zijn. Op deze wijze kunt u meerdere keukens voor een belachelijk lage prijs in handen krijgen en verschillende keukens in de huizen plaatsen zodat de nieuwe bewoner gelijk al een droomkeuken heeft voor een lage prijs. Dit zorgt er weer voor dat de woningen sneller verkocht of verhuurd worden. Vele projectleiders waren u voor. En dus ook nu gemakkelijk online vanuit uw eigen omgeving.

Ook kunt u natuurlijk naar onze showrooms komen om eerst te kijken welke keuken u graag wilt hebben, vervolgens kunt u wachten tot één van uw droom keukens online komt in ons overzicht. Dan bent u spekkoper voor uw keuken die u zelf heeft uitgezocht!

Als er vragen zijn kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken. Ons team staat elke werkdag voor u klaar, zo kunt u verschillende details opvragen als keuken apparatuur, handgrepen, kleuren, materialen en andere zaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here