De ideale werkplek

0
10
blog placeholder

Rustige werkplek

Met mijn baan als accountmanager kom ik niet dagelijks op kantoor omdat ik veel onderweg ben. Maar elke maand moet er toch weer een evaluatie gemaakt worden over de resultaten van mijn klanten. Ik moet goed bijhouden wie er goed draait qua omzet en wie moet ik extra pushen om meer omzet te gaan maken. Ik moet een rustige werkplek hebben om tijd voor mijn klanten te maken, en daarvoor wil ik een fijne ruimte hebben om mezelf volledig te concentreren.

Een bijkomend aspect is dat mijn baas mij een mooie auto van de zaak geeft maar geen vergoeding voor een fijne kantoorruimte. Dus was het voor mij uiterst belangrijk om een optimale prijs- kwaliteit verhouding te vinden voor mijn kantoormeubelen voor thuis.

Moderne kantoormeubelen

Iemand wees mij op de ruime collectie van Huisenthuis.nl. Wat mij daarbij opviel was ten eerste de goede prijs/kwaliteit verhouding. En ten tweede, wat ik nog veel belangrijker vond, is de uitstraling van de meubelen in moderne strakke belijning maar toch met warme houtkleuren. Dat geeft mij echt het gevoel dat ik in een warme omgeving werk van huiselijkheid en gezelligheid. Met andere woorden: een werkomgeving waar ik me helemaal in thuis voelt. Bovendien zijn de meubelen makkelijk zelf samen te stellen en te combineren, dus ik ging snel een plan voor mijn werkruimte maken.

Schets maken

Ik ging een schets maken van mijn kamer en zo kon ik een mooie combinatie maken met hoge en lage kaste waartussen toch ruimte was voor iets aan de wand. Hier omheen kon ik volop ruimte creëren voor het opbergen van mijn mappen, computer- en kantoorbenodigdheden, orderboeken en andere spullen.

Gemakkelijk monteren

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werden ze 9 werkdagen later op afspraak bezorgd en nog diezelfde middag ging ik aan de slag met het opbouwen van de door mij gekochte kantoormeubelen. Hoe langer ik bezig was, hoe enthousiaster ik werd. Ik was verbaasd over de degelijke materialen, de duidelijke bijgevoegde instructies en zag de door mij gewenste kantooromgeving helemaal worden zoals ik het me voorgesteld had.

Strak, efficiënt, volop bergruimte en gezellig, sfeervol en behaaglijk. Toen alles op zijn plaats stond riep ik mijn partner om eens te komen kijken. Ook zij stond helemaal perplex van mijn sfeervolle, strakke en efficiënte kantooromgeving. Ik heb nog een mooi schilderij opgehangen, een moderne lamp opgehangen en mijn kantoor was helemaal af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here