Autokamer voor Jongens.

0
31
blog placeholder

auto kamer accessoiresAutokamer Jongens houden nu eenmaal van auto’s. Het maakt niet uit hoe oud deze jongens zijn, de meeste krijgen het in ieder geval al vroeg met de paplepel ingegoten. De eerste woordjes van een baby zijn dan ook vaak toet toet of broem wanneer ze op een loopwagentje zitten. Voor deze kleine stoere mannetjes is natuurlijk hartstikke leuk om een auto kamer te maken. Het thema Auto in de Kinderkamer scoort gemakkelijk bij de kleine mannetjes en het is gemakkelijk te combineren met diverse kleuren. Zo denk je als eerst aan rood of zwart. Maar kijk ook eens om helder rood met licht blauw te combineren voor een jongenskamer met auto’s. Dit is minder hard en geeft een heel verfrissende look.
In de Auto kamer kun je eindeloos combineren met kleuren, maar ook met Kinderkamer Accessoires.
Er zijn veel accessoires te krijgen om het kamertje leuk in te richten. Zo zijn er sierkussens in de vorm van een auto, dekbedovertrekken, kapstokjes, en zelfs posterbehang. De accessoires verschillen van stoer tot lief en klein.

Ook kun je er voor kiezen om het thema rustig door te voeren in de Kinderkamer. Kies hierbij voor lichte kleuren op de muren. Lichtblauw of wit doen het goed, combineer dan een paar leuke auto accessoires. Accessoires voor in de Autokamer kun je ook heel makkelijk zelf maken.
Heeft de kleine man wellicht een aantal speelgoed autootjes waar hij niet meer mee speelt? Koop een canvas doek bij de action of hobby winkel. Verf deze in een bijpassende kleur, eventueel kun je er een weg op schilderen.  Plak dan met een lijmpistool of andere goeie hobby lijm de auto’s op het canvas. Zo creëer je heel makkelijk zelf een leuke 3 d schilderij voor in de kinderkamer.
Uiteraard kun je dit idee met veel meer artikelen uitvoeren. Legerpoppetjes of ander klein speelgoed leent zich allemaal makkelijk.
Je kunt de autootjes ook op een houten fotolijst plakken. In ieder geval heel veel succes met het maken van de kamer voor de kleine man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here