5 redenen om een tafelbeschermer onder je tafelkleed te gebruiken

0
139
blog placeholder

1. Dankzij een tafelbeschermer gaat je tafelkleed langer mee
Een tafelbeschermer heeft een dempende werking, omdat het zacht is. Wanneer je dus per ongeluk je glas laat vallen of je bord te hard neerzet, op een tafelkleed waar je een tafelbeschermer onder gebruikt, stoot dat minder fel en hard op je tafelkleed. De kans dat hier een gat, slijtplek of oprekking in komt is daardoor minimaal
 
2. Een tafelbeschermer voorkomt krassen en stoten in/op je tafel
Zoals hierboven al omschreven: wanneer je iets te hard of lomp neerzet op tafel, terwijl dat waarschijnlijk niet de bedoeling is, is de kans groot dat je een kuil, kras of barst in je tafel krijgt. Wanneer je een tafelbeschermer gebruikt, blijft je tafel daarom veel langer mooi. Gezien de lage prijs van een tafelbeschermer kun je het risico van een kras of stoot beter beperken.
 
3. Je glaswerk is veiliger
Wanneer je lekker zit te tafelen en je stoot per ongeluk je glas om, is de kans bij het gebruik van een tafelbeschermer onder je tafelkleed veel kleiner dat het glas breekt. Dat komt wederom door de dempende werking van een tafelbeschermer. Een gemiddelde tafelbeschermer bestaat namelijk uit stevig maar flexibel PVC met een dikte van 2 millimeter.

4. Een tafelbeschermer ligt niet in het zicht
Het gebruik van een tafelbeschermer is niet zichtbaar. Een tafelbeschermer hoort altijd exact dezelfde afmeting te hebben als je tafel, terwijl tafelkleden daar altijd een stukje overheen hangen. Lelijk is het dus niet, zo’n tafelbeschermer. Dat mag dan ook geen reden zijn om er geen te gebruiken.
 
6. Een tafelbeschermer is vochtafstotend
Mocht je tijdens een etentje een glas wijn omstoten, terwijl je tafelt aan een ongelakte tafel, dan is de kans groot dat je de vlek die je veroorzaakt niet meer wegkrijgt. Een tafelbeschermer voorkomt dat de vochtvlek in de tafel trekt, omdat deze van PVC is gemaakt. Je haalt daarom even eenvoudig een doekje over je tafelbeschermer en je kunt lekker verder tafelen zonder zorgen over je houten tafel.

De boodschap is duidelijk: koop dus altijd een tafelbeschermer voor onder je tafellakens. Dat geldt zowel voor binnengebruik als voor buitengebruik, en zowel voor tafelkleden als voor tafellopers. Neem eens een kijkje in dé tafelkleden- en tafelbeschermer-specialist op internet: Cottona.nl! Daar vind je tafelbeschermers in allerlei afmetingen. Net als je tafellakens en tafelkleden trouwens… Op Cottona.nl kun je namelijk ook je tafellakens op maat bestellen. Zit de perfecte afmeting er niet bij? Niet getreurd: tafelbeschermers kun je altijd met een eenvoudige keukenschaar op maat knippen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here