3 Leuke Ideeën met Fotolijsten

0
54
blog placeholder

Maak je eigen fotomuur

Een fotomuur is een verzameling van heel wat verschillende fotolijsten die je al dan niet lukraak aan de muur hangt. Je kan kiezen om dezelfde lijstjes te gebruiken in uiteenlopende  formaten of je kan kiezen om vintage of antieke exemplaren te gebruiken die je vindt op een rommelmarkten.

Het is een goed idee om afzonderlijke blaadjes te maken die de grootte hebben van je lijsten. Deze kan je vooraf in een compositie aan de muur te hangen. Zo krijg je een goed overzicht van hoe je muur eruit zal zijn en kan je gemakkelijk nog wat bijsturen.

Een box vol herinneringen

Heb je van die leuke prullaria of een aandenken dat je graag een plaatsje wil geven, dan kan je dat ook doen met een diepte-fotolijst. Vroeger zag je weleen vlinders of insecten die in dergelijke boxen werden opgehangen. Tussen het glas en de achterzijde van de lijst is er namelijk heel wat plaats waardoor je  er naast een foto ook een object in kwijt kan.

Maar tegenwoordig zijn er ook wel andere en leuke ideetjes voor dit concept.Het eerste kruippakje van je baby is een populair item om in te lijsten. Maar ook een champagnekurk, een geluksbrenger, een voetbalshirt of een ander item kan zo een plaatsje krijgen.

Creatief in de woonkamer

Een barok fotolijst is weer helemaal in en kan een leuk accent zijn voor je woonkamer. Maar nog leuker wordt het wanneer je dergelijke lijst rond je lcd-televisie kan hangen. Zo lijkt je scherm een reuzegrote digitale fotolijst waarmee je gegarandeerd al je bezoekers zal verrassen.

Maar ook een boekenrek kan je pimpen met zo\’n barok profiel. Neem bijvoorbeel een houten wijnkistje dat je aan de muur kan hangen en zo als rek dient. Met een mooie omlijsting maak je hiervan een echte eyecatcher in je interieur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here