Wordt ik kaal?

0
7
blog placeholder

 Waarom krijg ik haaruitval.

Er gaan verhalen de ronde dat je kaal zou worden van hoeden en petten. Dit is niet waar. Door het dragen van te strakke petten en hoeden kan het haar wel beschadigen. Dit kan tot gevolg hebben dat dun haar breekt, maar dit is nog geen haaruitval.

Je haar kleuren veroorzaakt ook geen kaalheid. Het kan je haar brozer maken, waardoor het gaat afbreken. Maar dat heeft niks met kaalheid te maken.

Waarom valt mijn haar dan uit.

Helaas is dit genetisch bepaalt. Is je vader nu al kaal, dan heb je grootte kans dit zelfde lot te ondergaan. Gelukkig ben je echt niet de enige hoor. Bij 95% van de mannen is haaruitval genetisch bepaalt. Daarnaast hebben verschillende studies uitgewezen dat roken dit proces versneld.

Bij gebruik van sommige medicijnen, te veel vitamine A of het te weinig binnen krijgen van proteïne kan haaruitval tot gevolg hebben. Stress en ziekte kan voor ernstige haaruitval zorgen, maar niet getreurd, al het haar dat uitvalt door een niet genetisch bepaalde factor komt gewoon weer terug.

Bij mannen die genetische bepaalde kaalheid hebben komt vaak de M-vormige haarlijn voor. Het haar trekt zich terug. Vervolgens krijg je dun haar bovenop het hoofd en zo ontstaat de eerste kale plek. Uiteindelijk blijft allen aan de zijkanten van het hoofd het haar groeien. De oorzaak van deze vorm van haaruitval ligt bij het hormoon DHT, dat de haarfollikels doet krimpen. Zo erg zelfs, dat er geen haargroei meer in de follikels mogelijk is.

Snelle oplossing voor dun haar.

Kale plekken weg en voller haar met een natuurlijke uitstraling binnen 30 seconden voor de hele dag. Dat is Fully Hair Building Fibers een produkt van natuurlijke katoenvezels, dat kan worden toegepast op het natuurlijke haar met een minimale lengte van 5 mm.De meeste kale plekken ogen kaal maar zijn begroeid met dun haar, en daarmee een prooi voor de haarvezels! Binnen 30 seconden zijn deze plekken weer voller en bedekt, door het verdikken van het dunne haren met de natuurlijke katoenvezels tot een natuurlijk uitziend kapsel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here