Wilt u een loopband kopen? Bekijk hier onze tips

0
10
blog placeholder

Fitness rages komen en gaan, maar de loopband wordt al sinds zijn bestaan beter verkocht dan elk ander fitness apparaat. Een eigenaar van een fitness winkel heeft mij ooit verteld dat hij direct zijn deuren zou kunnen sluiten wanneer de verkoop van loopbanden zou stoppen. Dit geeft aan hoe belangrijk en populair de loopband is in de fitness wereld.

Wilt u een loopband kopen? Bij het kopen van een loopband moet u uzelf goed afvragen waarom u een loopband wilt kopen. is het om gewicht te verliezen, een betere vorm te krijgen, of te rahabiliteren? Het antwoord op deze vraag zal samen met een paar andere factoren u erg helpen bij het kiezen van een voor u juiste loopband.

Hoeveel heeft u te besteden?
Je moet nooit beginnen met het kopen van een loopband zonder na te gaan hoe u heeft te besteden, tenzij je teveel wilt betalen. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar uit ervaring kan ik spreken dat meer dan 90% van de klanten in een fitness winkel geen idee heeft welk bedrag hij wilt uitgeven aan een loopband. Om u te helpen bij het kopen van een loopband kunt u dit stappenplan volgen:

Stap # 1 : Financiële beperkingen: Uw budget zal dit bepalen . Als je een loopband van 3000 euro niet kunt veroorloven neem het dan ook niet in overweging. Bepaal de maximale bedrag dat u kunt uitgeven en geef alleen uit wat je kunt veroorloven .

Stap # 2 : Bepaal wat voor loopband u nodig heeft. Als je een loopband wilt gebruiken voor wandelen koop dan niet een loopband die gebouwd is voor marathonlopers. U kunt uw keuzes te beperken op dit punt. Ga na of u aan basismodel voldoende heeft of dat u extra functies nodig heeft zoals hartslag controle ( HRC ).

Stap # 3 : Bepaal uw behoefte en selecteer de gewenste loopband voordat je naar de winkel gaat. Het is als het kopen van een auto of andere grote aankopen . De verkoper kan u namelijk dingen verkopen terwijl u hier helemaal geen behoefte aan heeft . Kortom geef jezelf wat tijd om na te denken over de loopband die bij u past.

Als u deze stappen volgt is het vinden en kopen van een loopband die geschikt is voor uw situatie een fluitje van een cent!

 

Bron: loopbandkopenshop.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here