Waarom kiezen mensen voor JJ Kortlevers Homeopathie

0
4
blog placeholder

Homeopathie is zo oud als de mensheid zelf. Zelf ben ik, JJ Kortlevers al bijna 25 jaar actief binnen de homeopathie, en durf ik te zeggen dat ik er het een en ander van af weet. Met de komst van de eerste mensen kwamen ook de eerste natuurlijk geneeswijzen, het gebruik van planten als medicijnen, en kruiden met genezende krachten.

In de loop van de tijd zijn vele genezende krachten van de planten en kruiden erkend en opgenomen in ons Westerse idee van geneeskunde. Maar denk ook eens aan de Aloë vera plant, deze plant wordt al duizenden jaren gebruikt om de huid te verkoelen en te doen laten genezen, ook door kortlevers. Pas sinds enkele jaren wordt deze door de grote cosmetica producten gebruikt in hun producten.

Waarom een alternatieve geneeswijze

Homeopathie is een alternatieve, doch erkende, geneeswijze. Dat wil zeggen dat de resultaten niet aangetoond zijn in de laboratoria en door uitvoerig testen als die van de reguliere geneeskunde. Dit komt voornamelijk doordat de producenten van homeopathische middelen niet het geld hebben om deze jarenlange testen te kunnen betalen. De kosten hiervan lopen namelijk al gauw in de honderden miljoenen. Dat wil dus niet zeggen dat deze middelen niet werken, alleen dat de werking ervan niet wetenschappelijk is aangetoond, maar ook niet ontkracht, aldus jj kortlevers.

Als homeopatisch arts raad ik u zeker niet aan om met al uw kwalen naar een homeopaat te gaan, de huisarts kan u vaak namelijk hartstikke goed helpen. Maar heeft u iets waarmee u niet geholpen kunt worden, of bent u bijvoorbeeld allergisch voor de medicijnen die de huisarts voorschrijft maar wilt u toch van uw kwaaltje af, dan kunt u een bezoek aan de homeopaat overwergen.

JJ Kortlevers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here