Voorkom deze problemen in jouw sexleven!

0
82
stel met problemen

Hecht je waarde aan een goed sexleven? Wil je passie en voldoende plezier tussen de lakens? Voorkom dan problemen in jouw sexleven. Meer dan de helft van alle Nederlanders schijnt maar een paar keer per jaar (of misschien wel helemaal niet) sex te hebben. Dat wil jij natuurlijk niet. Lees hieronder wat jouw sexleven allemaal negatief kan beïnvloeden.

  1. Gebrek aan aantrekkingskracht

Ken je elkaar al heel lang? Vind je elkaar nog aantrekkelijk? Het kan gebeuren dat de sleur een beetje in de relatie zit en dat je een beetje op elkaar bent uitgekeken. Zonde! Zorg ervoor dat je er nog aantrekkelijk uitziet voor je partner. Verzorg jezelf goed genoeg, maar probeer ook af en toe nog iets ongrijpbaars te bewaren. Een relatie moet spannend blijven en daar moet je soms hard voor werken.

2. Geen zin in sex

Heb je problemen met jouw libido? Heb je weinig zin in sex? Lig je iedere nacht in bed terwijl jouw partner tegen jouw rug ligt te kijken? Problemen met jouw libido kunnen heel vervelend zijn. Of dit nu geldt voor mannen of vrouwen. Zoek je een oplossing? Kijk dan eens wat deze maca van vitaminesperpost.nl voor je kan betekenen.

3. Je bent te druk

Hebben jij en je partner een baan en dan moeten jullie ook nog eens voor de kinderen zorgen? Iedereen kan zich dan voorstellen dat jullie het erg druk hebben. Dit gaat bij veel mensen ook ten koste van het sexleven. Probeer tijd voor elkaar te hebben. Het klinkt misschien gek, maar als het echt niet anders kan, dan kun je ook plannen wanneer je in bed tijd voor elkaar hebt. Of regel dat oma en opa op de kinderen kunnen passen en ga gezellig met elkaar een weekend weg. Gewoon doen! Je ziet dan dat jouw relatie veel beter verloopt…en ook tussen de lakens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here