Online contactlenzen bestellen

0
6
blog placeholder

Het dragen van lenzen in plaats van een bril biedt een aantal voordelen. Er hangt om te beginnen niets zwaars aan uw gezicht. Een tweede voordeel is dat u met lenzen een stuk mobieler bent. Bovendien is het voor anderen niet te zien dat u lenzen inheeft. Ook beslaan lenzen niet wanneer u vanuit de kou in de warmte komt en heeft u met lenzen geen last van regeldruppels wanneer het regent.

Lenzen bestaan in diverse soorten. Er zijn lenzen die men een dag kan dragen, maar ook weeklenzen en maandlenzen. Daarnaast bestaan er gekleurde lenzen, waardoor het lijkt of uw ogen een andere kleur hebben dan normaal. Omdat er zoveel verschillende soorten zijn, is het aan te raden om een opticien om advies te vragen.

Direct lenzen dragen zonder een bril gehad te hebben is overigens niet aan te raden. Deze mogelijkheid is er wel wanneer u minstens 6 maanden een bril draagt. Wanneer u niet zeker bent van uw zaak kunt u altijd de opticien naar advies vragen.

Lenzen zijn te koop bij de brillenwinkel en bij verschillende drogisterijen. Ook bij de website Lensway zijn de diverse soorten contactlenzen te bestellen. Erg handig, want zo hoeft u de deur niet uit. Op de website van Lensway vindt u ook informatie over de lenstypen en het gebruik van de verschillende typen lenzen.

Tenslotte willen wij u nog behoeden voor een bepaalde fabel over contactlenzen. Sommige mensen beweren dat contactlenzen je ogen kunnen beschadigen en dat ze zelfs in uw oog kunnen blijven zitten. Dit is niet waar. Wanneer dit wel het geval was, zou het verboden zijn om lenzen te verkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here