Nederland wordt dikker

0
3
blog placeholder

Dit komt ook mede door de natuur en omdat het steeds vaker regent in Nederland. Hierdoor pakken we allemaal toch minder snel de fiets en gaan lekker droog zitten in de auto of het openbaar vervoer. Dit heeft allemaal tot resultaat dat Nederland steeds een beetje dikker worden.
Natuurlijk heeft dit niet allemaal temaken dat we minder fietsen. Door de economische crisis is er ook steeds meer stress op ons werk. De werkdruk wordt steeds hoger en hoger. Kan je het niet bijhouden, dan kan je bij de eerste ontslag ronden eruit vliegen, omdat het bedrijf moet bezunigen. Dit resulteert dat we minder tijd overhouden, want iedereen werkt graag een door, omdat de volgende ontslagronde al weer voor de deur staat.
Junkfood
Junkfood is een hele grote boos doener. Het is natuurlijk heel erg lekker. Vooral mensen met een stressvolle baan, die weinig tijd hebben om te koken. Deze doelgroep kiest sneller voor junkfood. Het is immer ook heel makkelijk. Je rijd even door de mcdrive en je hebt weer een caloriebom binnen. Het is zelf zo erg dat je verslaafd kan raken aan junk food. Het heeft namelijk ook niet voor niks Junk – food.  Wij worden zo overladen met advertenties voor junkfood en mogelijkheden om het te kopen dat het gemakkelijk is om het zicht te verliezen op wat nog wel of niet gezond is. Als je enigszins bewust probeert te leven dan valt het je pas op hoe wij in de Westerse samenleving achtervolgt worden door junkfood, op elke straathoek tot aan in ons eigen huis.
Gezonder leven
Neem is wat vaker de fiets in plaats van de auto. Of neem eens de trap op kantoor in plaats van de lift. Dit zijn maar een paar kleine dingen. Het is bewezen dat mensen die altijd trappen lopen 34% minder kans hebben op overgewicht. Doordat nederland steeds luier is geworden. Zijn we ook allemaal dikker te worden, daarom moet je goed sporten en gezonder leven, dan komt de rest vanzelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here