Nachtrust met AeroSleep: ook bij hitte

0
22
blog placeholder

AeroSleep is een bedrijf, dat vanuit België in meer dan 20 landen matrasbeschermers verkoopt. Het gaat hierbij niet om gewone beschermers die in elke winkel te koop worden aangeboden, maar om een uniek concept. De kracht van AeroSleep ligt in de ventilerende matrasbeschermers. Het heeft namelijk een bijzondere 3D-honingraatstructuur die voor luchtcirculatie zorgt. De lichaamswarmte kan zo worden afgevoerd en frisse lucht worden aangevoerd. Een ideale oplossing voor kwalen als nachtzweten.
Onder het luchtcirculatiegedeelte liggen twee beschermlagen: de absorptie- en vochtdichte laag. Vocht wordt op deze manier direct afgevoerd en stof en bacteriën uit het matras komen niet direct in aanraking met uw huid.

"Verholpen ongemakken

Doordat de AeroSleep matrasbeschermers zo zijn gemaakt, dat er een goede ventilatie wordt verkregen, voorkomt het vele ongemakken. Nachtelijk zweten noemden we al. Daarnaast is het een ideaal product om te gebruiken bij allergieën, zoals huisstofmijt. Door de ventilatie, het luchtdoorlatende gedeelte, de absorptie- en vochtdichtheid van de matrasbeschermer, zorgt deze ervoor dat huisstofmijt zich niet snel kan bevestigen. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen, dat u last heeft van eczeem of een andere huidaandoening, welke snel wordt geïrriteerd door gewone matrassen. Ook bij het verliezen van urine kunnen speciale honingraad matrasbeschermers een uitkomst zijn.

Aanbiedingen

Er zijn diverse soorten matrasbeschermers te koop bij AeroSleep, welke u onder andere online kunt bestellen. Deze matrasbeschermers zijn in verschillende maten te koop, zodat er altijd eentje past bij uw bed. De matrasbeschermers zijn apart te bestellen, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een hoeslaken. Deze hoeslakens zijn ook voorzien van luchtdoorlaatbaarheid, zodat u optimaal beschermd bent tegen ongemakken, welke u in het leven tegenkomt tijdens het slapen.

Nog een voordeel van de aanbiedingen op de website: er hoeven geen verzendkosten betaald te worden. Dit geldt overigens alleen als u binnen Nederland woont. Mocht uw matrasbeschermer en/of hoeslaken niet bevallen, dan kan het gratis geretourneerd worden binnen 30 dagen na aankoop.

Wanneer er besteld wordt voor de middag, kan het de volgende dag al om uw bed liggen. De garantietijd betreft 2 jaar voor alle producten, welke besteld worden. Mochten er vragen zijn over het gekochte product, kan er altijd deskundig advies worden aangevraagd bij de Aerosleepshop.nl.

Kortom, gezien bovengenoemde opties, biedt AeroSleep shop vele mogelijkheden tegen ongewenste klachten welke u ervaart tijdens het slapen in bed. Het is dan ook zeker aan te raden een kijkje te nemen in de webshop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here