Life Coaching

0
20
blog placeholder

Wanneer life coaching?
Voor veel mensen kan life coaching zinvol zijn. In de basis is het voor mensen die willen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Life coaching biedt mensen onderandere zingeving in hun leven, hulp in relaties met andere of jezelf en/of zelf vertrouwen.

Welke vragen mensen die gebruik maken van life coaching zoal hebben?

  • Hoe haal ik meer uit mijn leven?
  • Ik wil weer regie krijgen over mijn leven maar hoe?
  • Ik ervaar veel stress uit mijn alledaagse leven, hoe kan ik hier beter mee omgaan?
  • Wat wil ik nou in het leven? Wat moet ik doen om dit te bereiken?
  • Hoe krijg ik weer de juiste balans tussen werk en prive?

Dit zijn slechts een deel van de vragen die mensen hebben. Loop je rondt met een andere vraag over hoe je jezelf kan ontwikkelen, ook dan is een life coach vaak de juiste persoon om naar toe te gaan.

 

Een coach voor jou?

Denk je dat een life coach iets voor jou zou kunnen betekenen, wees dan alert dat je in zee gaat met een goede betrouwbare coach. Omdat iedereen in Nederland zichzelf coach mag noemen zijn er helaas veel gevallen bekend waarin onbekwame mensen zichzelf voordoen als coach. Daarom heeft Gingermood uit de 40.000 coaches in Nederland een selectie gemaakt van de 500 beste kwaliteit coaches door heel Nederland. Daarnaast biedt Gingermood ook geheel vrijblijvend de coachmatching tool waarin je door het beantwoorden van een vragenlijst jouw ideale coach kan vinden uit deze poule van 500 coaches. Dit proces zorgt voor significant betere resultaten.

Bij personal/life coaching is elke persoon uniek, elke coachvraag uniek, jouw persoonlijke ontwikkeling uniek en elk coaching traject uniek. Elk coaching traject is daarom maatwerk.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over coaching en voor het vinden van jouw juiste coach op: http://www.gingermood.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here