Lange gelaagde Haarstijlen 2014

0
8
blog placeholder

Ondanks het feit dat gelaagde kapsels in 2014 erg trendy zijn, zullen ze je ook een groot aantal opties bieden. Zachte lagen kunnen een perfecte redding zijn voor vrouwen die extra volume willen hebben. Schokkerige en asymmetrische lagen kunnen geweldige beweging aan zwaar haar en zware texturen toe voegen. Het is daarom slim om eerst je haartextuur alsmede de vorm van je gezicht te analyseren voordat je veranderingen gaat maken.

Een ander voordeel van lagen is de veelzijdigheid van de kapsels. Als je eenmaal een lang gelaagd kapsel hebt, zul je nooit verveelt raken met het experimenteren met je haar. Je haar opsteken is ook erg leuk wanneer graag experimenteerd met je haar. Neem je stijl skills naar het volgende niveau door nieuwe stijlen te dragen en door nooit bang te zijn voor veranderen. Of je nu je gezichtskenmerken wilt verzachten of je je imago wat sexy allure wilt geven, het zal eenvoudig zijn om inspiratie te vinden.

Lange haarstijlen worden in 2014 voltooid door stijlvolle pony’s die de kapsels nog fantastischer maken. Lange gelaagde kapsels kunnen voltooid worden met enig soort pony; het kan een super gedurfde pony zijn of een schattige pony aan de zijkant. Als je nog gedurfder wilt zijn, kan je voor een asymmetrische pony gaan die een beetje een punk twist aan je bestaande kapsel geeft.

Zo zie je: In 2014 zijn er weer heel veel nieuwe kapsels en nieuwe haartrends. Dit jaar is kort haar weer een trend dus als je je haar kort wilt knippen is het nu tijd ervoor!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here