Huid irritatie door het gure weer.

0
6
blog placeholder

Huid irritatie kan voor veel ergernissen zorgen.

Uw huid droogt op snel tempo uit. Dit geeft veel huid irritatie. U krijgt last van een jeuk huid en wanneer uw huid zo droog wordt, kan het zelfs erg pijnlijk worden. Vooral de handen zullen snel uitdrogen. Deze zijn niet bedekt met kleding en komen het meest in aanraking met de buitenlucht.

Huid irritatie de baas.

Ieder jaar is het weer hetzelfde in de koude maanden. Uw huid jeukt en is rood. Misschien is uw huid zelfs pijnlijk. Hebt U ook al van allerlei hulpmiddeltjes geprobeerd om uw huid irritatie te verminderen. Het is heel simpel om uw irritatie huid te verminderen. Volg daarbij de volgende stappen.

  1. Zet de verwarming in huis niet te hoog. Zorg voor goede ventilatie en zorg dat de lucht in huis niet te droog is. Al deze dingen zorgen ervoor dat de overstap naar buiten niet te groot is en dat uw huid niet te droog wordt.
  2. Was uzelf niet met te warm water. Niet warmer dan 30 graden. Anders droogt uw huid alleen maar verder uit.
  3. Was uw handen en lichaam niet te vaak met zeep. Zeep zorgt ervoor dat uw natuurlijke vetlaag verdwijnt. Daardoor zal uw huid alleen aar droger worden en flink gaan irriteren.
  4. Gebruik een goede bodylotion en handcrème. Deze moeten uw huid ook echt voeden.
  5. Drink veel water. Dit houdt uw vochtbalans op pijl.
  6. Zorg dat u zich goed aankleed. Niet te warm of te koud en draag luchtige kleding, dat ademt.

Wilt U graag definitief van uw huid irritatie af en bent U
op zoek naar een eenvoudige en veilige manier, schrijf U dan hier nu gratis in voor de nieuwsbrieven. Deze informatie kan uw leven veranderen, net zoals dat bij honderden anderen hun leven veranderd heeft.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here