Gezond en snel afvallen met het cambridge dieet?

0
6
blog placeholder

Als u wilt gaan afvallen bent u het Cambridge dieet vast wel al eens tegen gekomen op internet. Er zijn vele ‘clubs’ van het Cambridge dieet en vrijwel elke grotere stad heeft een speciale Cambridge dieet club.

Doordat er zoveel ‘clubs’ zijn voor het Cambridge dieet wordt het Cambridge dieet erg toegankelijk voor iedereen. Er is altijd wel een club in de buurt van u te vinden.

Omdat het Cambridge dieet zo bekend is en zoveel gebruikt wordt meteen dat het een goed dieet is?
Nee, zeer zeker niet. De meningen over het Cambridge dieet zijn erg verschillend. Veel mensen vinden het Cambridge dieet een goed dieet en vallen er ook mee af en vinden de begeleiding die ze krijgen erg prettig. Andere mensen zijn juist fel te tegen het Cambridge dieet en raden juist andere dieten aan zoals bijvoobreeld het mentale dieet plan.

Over elk dieet is wel iets te zeggen maar afval experts zijn het er wel min of meer over eens dat het Cambridge dieet ongezond kan zijn. Zo bevat het Cambridge dieet bijvoorbeeld een soort van crash dieet. Dit crash dieet houdt in dat u over een bepaalde periode (volgens experts een te lange periode) erg weinig calorien binnen krijgt. Experts noemen het aantal calorien zelfs veel te laag om normaal te functioneren. Hierdoor lopen vitale organgen gevaar! Aan de andere kant, het Cambridge dieet bestaat nog uit veel meer methodes die gezonder zijn. Dus er is een keuze bij het Cambridge dieet! Informeer altijd goed bij uw begeleider als u besluit om met het Cambridge dieet te starten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here