Gewicht verliezen is gemakkelijker gezegd dan gedaan

0
21
blog placeholder

De eerste fase
Op dit moment ben je waarschijnlijk vol motivatie om de overtollige kilo’s te verliezen. De meeste mensen met overgewicht beginnen op dit moment met het verliezen van gewicht, nu is de motivatie namelijk het hoogst. Bereid je erop voor dat dit gevoel niet veel langer dan een dag of 5 tot 10 zal duren. Na deze dagen wordt het gevecht tegen de kilo’s veel moeilijker en komt het neer op puur doorzettingsvermogen. Gooi de handdoek op dat moment dan ook niet in de ring, vecht door.
De tweede fase
Het lange middenstuk zal het zwaarste van het totaal zijn. Na een aantal kilo verloren te zijn, wordt het namelijk iets moeilijker om veel gewicht te verliezen en wil je het liefst opgeven. Je moet op dit moment blijven doorvechten en niet toegeven aan het hongergevoel van je lichaam. Als je echt blijft doorvechten en hier niet aan toegeeft kun je gewicht blijven verliezen en een gezond lichaam ontwikkelen.
De derde fase
Voor veel mensen die gewicht hebben verloren is de derde fase vaak een oneindige fase. Je moet er na het verliezen van gewicht namelijk voor blijven vechten niet terug te vallen in het oude patroon en weer op het oude gewicht te komen.

Weightcaps kan u helpen met afvallen!
Weightcaps zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt afvallen. Hoe? Dat vertellen we u graag. Weightcaps werken als een natuurlijke maagbalon. De capsules die u inneemt zullen in samenwerking met water uitzetten in uw maag. Wanneer u de weightcaps neemt op de tijden dan u van u zelf weet dat u veel snackt of honger heeft dan krijgen uw hersenen niet meer deze prikkel! Hierdoor verdwijnt uw honger gevoel en fopt u als het waren uzelf. Met als gevolg dat de kilo’s eraf vliegen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here