Elektrische sigaret, voordelen en de kosten

0
1019
e-sigaret

De voordelen van de elektrische sigaret

Elektrisch roken is simpel gezegd, dusdanig veel gezonder en tot wel 90% goedkoper. Een elektrische sigaret heeft tot wel 99,99% minder gevaarlijke stoffen aan uitstoot, dus ook voor uw (toekomstige) gezondheid is dit een goede eerste stap, tot het uiteindelijk volledig stoppen met roken.

De nadelen van elektrisch roken

Aan het geheel roken zit een nadeel, het is een verslaving. Met elektrisch roken beperkt u extreem de schade die een sigaret aan uw lichaam kan doen. U kunt zowel met als zonder nicotine roken, van zware nicotine tot zeer licht om zo stap voor stap te stoppen. Enkel kan het dus ook gebruikt worden als zware shag door de zware nicotine gehalte.

Wat kost het elektrisch roken

Elektrisch roken is tot wel 90% voordeliger, indien u voor 5 euro aan ampuls koopt kunt u tot wel 150 tot 200 sigaretten roken. Meestal hebben de aanbieders ook nog kortingen zoals 5 halen 4 betalen waardoor het nog goedkoper uitvalt.

De smaak van een elektronische sigaret

De mening verschillen omtrent de smaak, ook per verschillende soort ampul is de smaak weer net wat anders. De een vindt het smaken als een echte sigaret, de ander komt met termen als “chemische” smaak, eigenlijk wel leuk tenslotte een echte sigaret is vele maler meer rotzooi dan de elektrische sigaret.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here