Effectiviteit van natuurlijke gezichtsverzorging

0
19
blog placeholder

Meer kennis bij consument

Natuurlijke gezichtsverzorging is nog niet zo’n heel lange tijd populair. Tot voor kort gebruikte, op een enkele uitzondering na, bijna elke Nederlandse vrouw conventionele, kunstmatige gezichtsverzorgingsproducten van de bekende merken. Deze merken zijn groot geworden in een tijd dat de gemiddelde consument niet veel productkennis bezat, maar de consument is aan het volwassen worden en gaat bewustere keuzes maken. Zo begint het besef door te dringen dat kunstmatige gezichtsverzorging niet altijd alleen maar veilige stoffen bevat, maar ook groeit het begrip dat kunstmatige voeding voor de huid onmogelijk gezónd voor de huid kan zijn. We beginnen ervan doordrongen te raken dat het lichaam alleen gezond en fit blijft met gezonde voeding en dat dit natuurlijk ook geldt voor onze huid.

Gezichtsverzorging die mooier maakt

In eerste instantie kiezen mensen dus vaak voor natuurlijke cosmetica omdat ze gezonder en bewuster willen gaan leven en het daarbij veel uitmaakt wat je op je huid smeert, omdat een groot gedeelte van die stoffen namelijk worden opgenomen in het lichaam.
Voor dit doel is in principe alle natuurlijke cosmetica afdoende, maar van gezichtsverzorging verlangen we doorgaans meer resultaten. We willen er tenslotte ook móóier van worden!
Het is – logischerwijs – de kwaliteit van natuurlijke gezichtsverzorging die bepaalt hoe effectief de conditie van de huid wordt verbeterd.

Krachtige bioactieve bestanddelen

Natuurlijke gezichtsverzorging die de huid significant verbetert, bevat altijd een belangrijk deel biologische werkzame ingrediënten. Waarom nu biologisch? De sterkste organismen die barre ecologische omstandigheden weten te overleven zonder bestrijdingsmiddelen, zonder kunstmest en zonder andere kunstmatige ondersteuning door de mens, die bevatten zeer krachtige stoffen. In feite zijn vele van deze plantaardige stoffen zelfs de meest krachtige bioactieve (werkzame) stoffen die we op de aarde kunnen vinden. Gezichtsverzorging die extracten en concentraten van deze krachtige bioactieve stoffen bevatten is dus het meest effectief. Daarnaast is het van belang dat een gezichtsverzorgingsproduct precies de juiste bioactieve bestanddelen bevat voor specifieke doeleinden.

Kennis en technologie

Voor het samenstellen van een werkzaam gezichtsverzorgingproduct is daarom een grote – eeuwenoude – planten- en kruidenkennis van belang, liefst gecombineerd met moderne wetenschappelijke technologieën. De meest effectieve gezichsverzorging is een ideale samenstelling van verschillende werkzame bioactieve bestanddelen, gecombineerd met luxe basisolieën en plantenboters.
De meest effectieve merken natuurlijke gezichtsverzorging die op dit moment op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, zijn onder andere Pure & True, S5, Uspa, Evolve en het eenvoudige maar zeer doeltreffende Moroccan Natural. De gezichtsverzorging van dit laatste merk is vooral ideaal voor de nachtverzorging, omdat de moisturizers bestaan uit samengestelde biologische olieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here