Je eerste e-liquid kopen

0
10
blog placeholder

E-liquid

E-liquid is een nicotine oplossing die je in jouw elektrische sigaret kunt gebruiken om te kunnen dampen en hierdoor aan je nicotine behoefte te komen. E-liquid is verkrijgbaar in vele verschillende smaak variaties van snoep, frisdrank, alcoholische drank smaken, fruit en tabak, de twee laatste zijn de meest gedampte e-liquid smaken.

Al deze e-liquid smaken zijn weer verkrijgbaar in verschillende nicotine gehaltes, de meest gangbare nicotine gehaltes zijn 0,6,12 en 18mg nicotine per ml e liquid.

Het juiste nicotine gehalte

De e-liquid smaak die je gaat kiezen is een persoonlijke keuze, hierin kunnen wij jullie dan ook niet ondersteunen of advies geven. Waar wij jullie wel goede raad in willen geven is het nicotine gehalte, dit dient overeen te komen met de eerder gerookte sigaretten. Als je niet het juiste nicotine gehalte dampt zal het dampen niet als prettig ervaren wordt.

Damp je een e-liquid met teveel nicotine dan zal je een onprettig gevoel ervaren in je keel, in het ergste geval kun je hier behoorlijk duizelig van worden. Heb je last van bovenstaande oorzaken ga dan een stap terug in het nicotine gehalte.

Iemand die een e-liquid dampt met te weinig nicotine zal niet aan zijn nicotine behoefte komen en zal blijven dampen om te compenseren. Echter werkt dit compenseren niet, ga in dit geval een stap hoger in het nicotine gehalte.

Wij adviseren jullie te gaan onderzoeken welk nicotine gehalte het beste bij jullie past, hiervoor krijgen jullie van ons een opsomming, deze opsomming is een richtlijn en zal lang niet altijd voldoen. Het is de bedoeling dat jullie vanuit deze richtlijn opzoek gaan naar het juiste nicotine gehalte door gewoon te proberen.

0mg, voor stoppers of niet rokers
6mg, lichte light sigaretten/shag
12mg, standaard sigaretten/shag
18mg, sterke sigaretten/shag

Wij wensen jullie veel succes, op onze website staan ook informatieve artikelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here