De Paleo Revolutie- gezond afvallen

0
6
blog placeholder

 de Paleo Revolutie- gezond vet verliezen en meer energie

Mitchel van Duuren, voor een aantal van ons wellicht bekend via zijn blog internetmiljonair.nl of mitchelvanduuren.nl heeft een passie ontwikkeld voor zijn gezonde leefstijl en hij wil graag zoveel mogelijk mensen helpen om slank, sterk en gezond te worden en hun leven te veranderen. Dit met behulp van Paleo. Ben je de weg kwijt na alle adviezen? Ben je niet tevreden over je eigen lichaam? Wil je graag meer energie? Lees dan verder !

Wat is Paleo?

Paleo is een ‘dieet’ waarbij je zoveel mogelijk eet als onze voorouders aten. En dan bedoel ik niet je overgroot opa, maar way­back. Miljoenen jaren geleden toen we groenten, fruit, vlees, vis, noten en zaden aten. Alles wat de natuur ons te bieden had, en waarop ons lichaam is gebouwd om goed te functioneren. Het hele principe draait om het niet eten van suikers (want die waren er vroeger niet). We worden niet dik van vet maar suikers. Teveel aan suikers worden opgeslagen als vet.
Deze manier van eten is niet meer dan logisch. Mitchel heeft in korte tijd een super resultaat behaald met behulp van Paleo. Niet alleen was hij een hoop vet kwijt geraakt, maar zijn energielevels zijn door-het­-dak­-heen. Hij presteerde hierdoor veel beter binnen zijn bedrijven.
Paleo is een soort van hidden-­secret naar meer succes, maar ik denk dat veel mensen het vooral willen gebruiken voor hun gezondheid. Een paar weken geleden heeft Mitchel zijn nieuwe boek gelanceerd: “de Paleo Revolutie”, en het boek was in een weekend volledig uitverkocht. Het boek is nu echter weer ruim op voorraad. Lees meer over deze Paleo Revolutie en het verhaal van Mitchel van Duuren:
De Paleo Revolutie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here