Dash dieet, bloeddrukverlagend en uw gewicht neemt af!

0
6
blog placeholder

DASH dieet : Gezond eten om je bloeddruk te verlagen
 
Het DASH dieet benadrukt portiegrootte , het eten van een verscheidenheid van voedsel en het krijgen van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen. Ontdek nu hoe het DASH dieet uw gezondheid kan verbeteren en uw bloeddruk kan verlagen .
 
DASH staat voor Dietary Approaches to Stop Hypertension . Het DASH dieet is een levenslange benadering van gezond eten , dat is bedacht om te helpen bij het behandelen of voorkomen van hoge bloeddruk ( hypertensie ) . Het DASH dieet raadt u aan natrium in voeding te verminderen in uw dieet  het eten van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen rijk aan voedingsstoffen die de bloeddruk verlagen , zoals kalium , calcium en magnesium .
 
Door het volgen van het DASH dieet , kunt u in staat zijn om uw bloeddruk te verlagen in slechts twee weken . Na verloop van tijd kan uw systolische bloeddruk dalen met zeven tot 12 punten, wat een significant verschil kan maken in uw gezondheidsrisico’s .
 
Het DASH dieet is een gezonde manier van eten, het biedt voordelen voor de gezondheid meer dan alleen het verlagen van de bloeddruk . Het DASH dieet is ook in lijn met de voedingsaanbevelingen om osteoporose , kanker , hart-en vaatziekten , beroertes en diabetes te voorkomen .
 
En ondanks dat het DASH dieet  niet een gewicht-verlies programma is , kan je inderdaad ongewenste ponden te verliezen , omdat het kan helpen u te begeleiden in de richting van gezondere maaltijden en snacks .
Kijk gauw wat het Dash dieet voor u kan betekenen en val in korte tijd op een gezonde manier snel af.


Niet eten. Rood vlees

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here