Afvallen zonder dieet

0
9
blog placeholder

Er bestaan heel veel verschillende diëten. Sonja Bakker, Atkins, Weightwatchers en nog veel meer. Bij al deze diëten krijgt men te weinig voedingsstoffen binnen. Dit is niet alleen niet gezond, maar het lichaam gaat bij te weinig voeding ook in een spaarstand. Zit het dieet er eenmaal op en ben je een aantal kilo’s afgevallen? Heel goed! Maar zodra je weer normaal gaat eten gaat het lichaam het er goed van nemen. Het heeft een lange tijd met te weinig voedingsstoffen en caloriën rondgelopen. Dat zal het lichaam geen tweede keer gebeuren met als gevolg dat het extra voedingsstoffen gaat opsparen. Het gevolg is dat je uiteindelijk nog zwaarder wordt dan je was voordat je met het dieet begon. Niet echt de ideale manier van afvallen.

Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dieet is veel gezonder. Het gaat om een stukje bewustwording wat voeding met ons lichaam doet. Als je eenmaal weet hoe het lichaam omgaat met voeding weet je ook heel goed hoe je moet afvallen. Dit kost inderdaad meer tijd dan een dieet die precies vertelt wanneer je wat moet gaan eten, maar daar leer je niks van. Door bewuster met eten om te gaan kan je ook op de langere termijn wat leren.

Kies een sport die je leuk vindt

Naast afvallen zonder dieet is het natuurlijk ook erg belangrijk om voldoende te bewegen. Kies hiervoor wat je leuk vindt. Je hoeft niet verplicht een paar keer per week naar de sportschool als je er niks aan vindt, dat houd je ook helemaal niet vol! Houd jij van dansen? Ga dan dansen! Ben je meer een teamsporter? Ga op hockey, voetbal, basketbal of een andere sport. Zodra je weet welke sport helemaal bij jou past moet je daar voor gaan! Samen met het bewuster omgaan met voeding zorgt dit ervoor dat jij eindelijk het lichaam kan krijgen wat je graag wilt hebben. Lees veel informatie over bewust omgaan met eten zodat je een echte Pro wordt in de juiste voeding en de effecten op ons lichaam. Op deze manier kan jij prima afvallen zonder dieet. En het is nog een stuk goedkoper ook! Wil je meer weten over afvallen? Bezoek de website Afvallenmetfitness.nl op deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here