5 tips bij het kiezen van parfum

0
27
Parfum

Een lekkere geur kan  helpen om je zelfverzekerd en goed te voelen, wie wil nou niet lekker ruiken. Kan je de  Body Mist reclame van een paar jaar geleden nog herinneren ? Het ging over een vrouw die zich bespoten had met Body Mist en dat vervolgens alle mannen achter haar aan zouden gaan alsof ze de enige vrouw op aarde was. Nou, toen ik deze parfum in de winkel ging opspuiten liep er geen één man achter me aan. Ik moest mezelf knijpen om te stoppen met lachen.

Ook al was het slechts een reclame, de juiste geur kan echt hoofden draaien. Ik merk dat ik dat zelf  doe wanneer ik iemand  met de perfecte parfum ruik. Net als iedereen die zijn eigen kledingstijl heeft,  zo heeft elke persoon een geur die bij hun persoonlijkheid past.

Wanneer je een parfum kiest denk dan aan de volgende tien tips

  1. Wie, wanneer, wat

Rekening houden met uw kleuren, gevoel voor kleding, het soort werk dat je hebt en de indruk die je probeert te maken. Verschillende geuren hebben verschillende effecten op mensen. Als u een droge of een lichte huid heeft, kan jouw parfum sneller slijten dan iemand met een donkere of vette huid. Dus als je in de eerste categorie valt, spuit dan een extra spuitje op.

  1. Alles over mij

Stel jezelf de vraag, wat ben ik allemaal? Kijk dan voor geuren die overeenkomen. Je kan ook jouw favoriete geuren en proberen om overeenkomsten in de parfums te vinden. Er zijn fantastische parfums met namen als Obsession, Paco rabanne lady million of misschien wil je gewoon zo prachtig als Nicole Kidman lijken net als in de Chanel No5 advertentie. Welke kant je ook opgaat, gebruik de geur die zegt hoe je je voelt op dat moment voor die gelegenheid.

  1. Controleer de prijzen

De prijzen van parfums variëren van de zeer dure naar redelijk geprijsde geuren, maar soms kan je de exact zelfde parfum online goedkoper bestellen. Controleer daarom eerst goed de prijzen.

  1. Eerste indruk

Als je een parfum op iemand ruikt en je vindt de geur lekker ruiken, vraag hen dan wat ze dragen. Het zou anders op jou ruiken, maar jouw eerste indruk van een geur is normaal gesproken de beste.

  1. Test de geur

Probeer testers. Wil je een parfum  testen, spray de geur op je lichaam en kijk of je de geur langer dan 5 minuten blijft ruiken. Test  totdat je diegene hebt gevonden die je lekker blijft ruiken. Test er een paar tegelijk, maar niet meer dan vier. Neem de tijd, verschillende parfums ruiken anders op verschillende tijdstippen. Meerdere keren heb ik een parfum gekocht, gespoten en vond het in eerste instantie lekker ruiken. Zodra ik thuis kwam vond ik hem al anders ruiken. Kijk ook hoe het reageert op je huid. Hoe lekker een geur ook ruikt je wil natuurlijk geen uitslag ervan krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here