3 Haalbare tips om buikvet te verminderen

0
15
blog placeholder

Er zijn diverse dingen die jij  kunt doen om het probleem aan te pakken en je probleem aan te pakken.
Ten eerste eet regelmatig en ga niet jezelf verhongeren.
 
Je lichaam heeft voedsel nodig om energie te produceren en energie verbrandt vet. Eet minstens drie maaltijden per dag om te voorkomen dat je lichaam gaat zich aanpast en in ‘honger modus’ raakt. En dat moet niet willen want dan zal je lichaam z’n best doen om haar vetreserves aan te vergroten.
 
Dit is ook de reden dat een crashdieet niet werkt. Je verpest je hele metabolisme, wanneer je weer normaal eet, verwerkt je lichaam dit niet als vroeger en kom je nog meer aan.
 
Ten tweede, in de plaats specifiek 3 maaltijden te eten is het nog slimmer, om 6 kleinere maaltijden te nemen. Omdat je dan een nog meer verzadigt gevoel, hebt en in verhouding minder eet, dan bij 3 maaltijden.

Vervang hoog suikergehalte snacks met gezonde snacks. Geraffineerde suikers, verzadigde vetten en zouten dragen alleen maar meer bij aan je buikvet .
 
Het vervangen van bewerkte voedingsmiddelen, zoals chips en chocoladerepen met natuurlijke voedingsmiddelen zoals yoghurt, vers fruit of volkoren snacks zal helpen om het gevoel van ‘ik wil suiker’ te verminderen.  En helpt je lichaam vet te verbranden door het geven van duurzame energie en dat vermijdt de piekn en dalen van je bloedsuikerspiegel.
 
Als derde tip, eet eiwitrijke voedingsmiddelen zoals mager vlees , kip , vis en eieren . Eiwit is noodzakelijk voor je lichaam om spieren op te bouwen en voor de productie van energie. Om buikvet te verbranden en spieren op te bouwen in plaats van vet, moet je meer eiwitten tot je nemen.
 
Nog een bijkomend voordeel is dat je in rust meer energie verbrand, waardoor je indirect ook buikvet verband of in ieder geval het zal niet toenemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here