23 weken zwanger

0
24
blog placeholder

Je baarmoeder zit direct op de top van je blaas, die kan ertoe leiden dat u vocht kan lekken en dat he deze opmerkt in je ondergoed. Soms kan het heel moeilijk zijn om de urine te onderscheiden van vruchtwater. Als uw vliezen zijn gebroken en je lekkende vruchtwater hebt, zal het een geurloze vloeistof zijn. Dit kan gebeuren met een plotselinge ontspringen of een constant straaltje. Als u vloeistof lekt, moet u proberen om te bepalen als het ruikt naar urine of dat het reukloos is. Mocht je denken dat het geen urine is, moet je onmiddellijk contact opnemen met je verloskundige of de gynaecoloog.
Zwangerschap Week 23: Hoe groot is je baby?
Je baby heeft eindelijk een gewicht van 500 gram bereikt en is ongeveer 23 cm lang.
Zwangerschap Week 23: Wat gebeurt er met je baby?
Je baby blijft meer gewicht te winnen als je 23 weken zwanger bent, maar de komende weken zal te merken zijn (vooral op de echo) als hij / zij werkelijk begint aan te komen. Lanugo, of de fijne haar dat je baby’s lichaam bedekt, kan donkerder zijn op dit punt het te laten zien op een echo. Je baby begint ook meer te lijken op een baby net als het zal zijn bij de geboorte.
Zwangerschap Week 23: Wat moet je plannen deze week?
Als u momenteel werkt, moet u het finaliseren van de plannen en het papierwerk voor uw zwangerschapsverlof. Zorg ervoor dat u overlegd hebt met zowel uw leidinggevende en human resources-afdeling om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van jou plannen (bij. Het duur van je verlof en wanneer deze ingaat). U wilt op de hoogte blijven van wat uw rechten op het werk zijn tijdens de zwangerschap.
Veel vrouwen vragen zich af hoe lang in hun zwangerschap moeten ze blijven werken. Sommige vrouwen zullen stoppen met werken rond de 7e of 8e maand, terwijl andere vrouwen werken tot 4 weken voor de bevalling dag. Er is geen goed of fout antwoord op hoe lang u zou moeten werken. U kunt zo lang als je voelt dat je kunt, tenzij je complicaties hebt die bedlegerig ontwikkelen werken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here