Zilveren Maple Leaf kopen

0
121
mapple leaf

Beleggen in edelmetalen, een leuke hobby die ook nog het een en ander op kan leveren. Maar welk edelmetaal kies jij? Wat dacht je van Maple Leaf? Een zilveren Maple Leaf kopen zonder informatie is mogelijk, maar niet verstandig. Kijk rustig eens op MapleLeaf.nl, de informatie site over deze fantastische beleggingsmogelijkheid!

Er zijn meerdere soorten Maple Leaf munten. De zilveren munt wordt door particulieren geprefereerd. Over de jaren heeft deze munt zich bewezen als een top beleggingsproduct. De extreem hoge zuiverheid en wereldwijde verhandelbaarheid zorgen voor een enorm vertrouwen in deze beleggingsoptie.

Zilveren Maple Leaf: het design

Het design, (ook wel het ontwerp genoemd), van de zilveren Maple Leaf is gelijk aan de gouden Maple Leaf munt. De ene kant van de munt is de Maple Leaf kant, het esdoornblad pronkt op deze kant. De andere kant is het portret van ‘The Queen’ te zien, de koningin van onder andere Canada en het Verenigd Koninkrijk; Queen Elizabeth II. Naast het portret en het beroemde blad staat op de munt ook de zuiverheid en de nominale waarde aangegeven. De munt kent een extra bescherming, doordat de munt een wettig betaalmiddel is in Canada. Hierdoor wordt de munt extra beschermd tegen vervalsing.

Zoals veel mensen weten is de grondstofwaarde van zilver een stuk lager dan die van goud. Dit feit zorgt ervoor dat de aanschafwaarde van de zilveren Maple Leaf relatief laag is. De lage koerswaarde van zilver is echter geen reden om niet te investeren. Je kunt mooi profiteren van de schommelingen in de koerswaarde, net als bij ‘normale aandelen’. Het voordeel aan deze vaste vorm van investeren is dat je met kleine bedragen ook, langzamerhand, een mooie voorraad op kunt bouwen.

Maple Leaf info site

Na deze korte tekst weet je alweer iets meer over de Maple Leaf munten en zilver in het algemeen. Toch is dit lang niet alles. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten over deze fantastische munt (en beleggingsoptie), kijk dan op onze informatiesite: MapleLeaf.nl. Hier belichten we alle kanten van de Maple Leaf munten. Niet alleen zilveren munten, maar ook goud-, platina- en palladium munten komen langs! Uiteindelijk is beleggen een kwestie van spreiden, informatie en kennis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here