Waar kun je gratis bitcoins sparen?

0
19
blog placeholder

Bitcoin is de meest succesvolle cryptocurrency ter wereld. Met een gemiddelde waarde van 400 euro per stuk en het stijgend aantal bedrijven dat de valuta accepteert is er een ware revolutie aan de gang. Een stille revolutie wel te verstaan. En om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen zich een baan kunnen wanen door de verwarrende wereld der cryptocurrency. Om men te leren over de cryptocurrency hebben drie Nederlanders de website Qoinpro opgezet.

Waarom cryptocurrency?

Cryptocurrency, of cryptogeld, is een digitale vervanging van de traditionele valuta. Bitcoin is toevallig de meest populaire en meest waardevolle digitale valuta. Het biedt een alternatief die buiten de lijnen van de conventionele wereld tekent. Het is tijd voor een nieuw tijdperk, maar alvorens we daar in kunnen stappen dient er het een en ander te veranderen. Zo ook de manier waarop we denken over geld en hoe we het monetaire systeem voor ons zien. We hebben ooit betaald met goud, vis, schelpen en andere voorwerpen. In het digitale tijdperk is het wellicht een logische keuze om alle betalingen digitaal te laten verlopen. Cryptocurrency zijn de nieuwe schelpen.

Veilig?

Ja en nee. Cryptocurrency zijn veilig in de zin dat de encryptie zorgt voor een beveiligde transactiestroom en als je je portemonnee beveiligd met een slim wachtwoord zit dat ook wel snor. Echter is het wel zaak dat je voldoende backups maakt van je portemonnee. Want cryptocurrency is digitaal en wanneer de digitale kopie van je portemonnee is verdwenen is je vermogen ook verdwenen. Je krijgt dus meer verantwoordelijkheid over het bewaren van je valuta.

Waar gratis bitcoins?

Het verkrijgen van gratis bitcoins zal langzaam verlopen, maar wie er nu mee begint zal binnen aanzienlijke tijd voldoende sparen om er wat mee te kopen. Hetzij een pizza, hetzij inleveren voor euro’s die je kunt pinnen bij je favoriete bank. Gratis bitcoins verkrijg je door je aan te melden bij Qoinpro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here