Vergelijk zorgverzekeringen en bespaar veel geld!

0
7
blog placeholder

Zorgverzekering vergelijken doe je via vergelijkenvanzorgverzekering.nl. Waarom? Omdat je hiermee veel geld kan besparen.

Tips om te besparen om zorgverzekeringen:
1). Stap jaarlijks over van zorgverzekering om te profiteren van aanbiedingen. Naast aanbiedingen kan je sommige vergoedingen die 1 keer per twee jaar worden vergoed, zoals brillen en contactlenzen, ook opnieuw terugvragen bij de nieuwe zorgverzekering.
2). Bedenk goed wat voor een zorg je echt nodig hebt. Goed gebit? Neem dan geen aanvullende tandarts verzekering. Een jaarlijkse controle kost je namelijk maar enkele tientjes.
3). Grotere werkgevers in Nederland hebben vaak afspraken met zorgverzekeraars. Vraag bij je werkgever naar mogelijke afspraken. Deze korting kan soms aardig oplopen.
4). Let op de juiste aanvullende verzekering. Kies niet te veel poespas, want als je deze verzekeringen niet gebruikt betaal je er natuurlijk wel voor.

Het kiezen van een zorgverzekering kost even tijd, maar daarmee kan je veel geld besparen. Op vergelijkenvanzorgverzekering.nl krijg je online advies over een passende zorgverzekering.

Bericht van Punt.info
Recent is er een nieuw artikel geplaatst over zorgverzekeringen vergelijken. Kijk daarom voor de nieuwste informatie naar het volgende artikel: Zorgvergelijker steeds vaker gebruikt

Let op de juiste aanvullende verzekeringen
Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen waar je uit kan kiezen. De meest voorkomende zijn een aanvullende verzekering voor de tandarts, alternatieve geneeswijze en psychologische hulp.
Naast deze aanvullende verzekeringen kan het maandbedrag voor een zorgverzekering behoorlijk worden verlaagd door bepaalde opties niet te kiezen, zoals; een vergoeding voor brillen en lenzen en de vrije zorgkeuze uit te zetten.
Je kan hier goedkope zorgverzekeringen vergelijken met aanvullende pakketten. Ook kun je hiervoor de zorgvergelijker gebruiken.


Eigen risico zorgverzekering
Door je eigen risico te verhogen naar bijvoorbeeld 885 euro (minimaal eigen risico is verplicht van 385 euro in 2018) zal het maandbedrag ook lager uitvallen. Maar als je gebruik maakt van de zorg zal je uiteindelijk wel weer meer kwijt zijn.

Het eigen risico is namelijk het bedrag dat je eerst zelf dient te betalen, voordat de basisverzekering bijschiet. Er gelden wel uitzonderingen, bijvoorbeeld een bezoek aan de huisarts.
Door het verhogen van je eigen risico moet je dus zelf meer betalen indien je gebruik maakt van zorg. Dat stukje risico krijg je er dus bij, en wordt verminderd bij de zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar vindt dat wel prima, en biedt in ruil daarvoor een premiekorting aan van soms wel 25 euro per maand.
Op die manier kan je wel 300 euro per jaar besparen.

Een zorgverzeker ing vergelijken op eigen risico kan je dus al snel heel veel geld schelen, en gebeurt door de mensen die op zoek zijn naar de goedkoopste vorm van verzekeren (en zelf ook niet zoveel zorg nodig zullen hebben).”


Online vergelijken van zorgverzekering
Het goed vergelijken van zorgverzekeringen kan je doen via vergelijkenvanzorgverzekering.nl.  Hier krijg je online advies over een passende zorgverzekering. Met de filters kan je al snel zien wat de extra kosten zijn voor aanvullende verzekeringen en het verschil in bedrag door het eigen risico aan te passen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here