Online geld verdienen met spaarprogramma’s!

0
8
blog placeholder

Geld verdienen met spaarprogramma’s?

De online spaarprogramma’s sturen jouw elke dag 1 of meerdere e-mails waarin reclame staat van een bedrijf. Wanneer jij gebruik maakt van een aanbieding, een aankoop doet of je aanmeld bij een nieuwsbrief, krijgt het spaarprogramma een vergoeding van de adverteerder. Een deel van deze vergoeding wordt gebruikt om jouw te betalen voor het bekijken van de reclame! Doe je ook echt een aankoop of schrijf je je in? Dan krijg je vaak nog een extra vergoeding of een bepaald percentage van het aankoopbedrag! De op website van Euro-verdienen.nl vind je alle informatie over het online geld verdienen met spaarprogramma’s.

Mogelijkheden geld verdienen

Naast de e-mails die worden gestuurd, zijn er vaak op de website zelf nog meer mogelijkheden om geld te verdienen. Zo kun je vaak nog sneller tot een uitbetaling komen! Hierbij kun je denken aan het meedoen met enquetes, het spelen van diverse spelletjes, het klikken op banners of het werven van referrals. Zelf door je alleen al aan te melden bij een spaarprogramma, krijg je vaak een aanmeldbonus van maximaal 2,50 euro! Op de website van Euro-verdienen.nl vind je een overzicht van de beste spaarprogramma’s op het internet en welke aanmeldbonussen je kunt krijgen.

Werven van referrals

Het beste manier om geld te verdienen met spaarprogramma’s is door het werven van referrals. Dit zijn mensen die zich aanmelden via een link met jouw username/ID-nummer erin verwerkt. Zo kan het systeem zien dat jij deze mensen hebt gestuurd naar de website en krijg jij vervolgens een vergoeding, ook wel de refbonus genoemd. Deze vergoeding kan wel oplopen tot 2,50 euro per geworven lid! Vraag dus familie, vrienden, kennissen om je via jouw link aan te melden. Plaats ook je reflink op bijvoorbeeld Facebook of Twitter om nog meer referrals te krijgen! Via Euro-verdienen.nl kun je nog meer tips krijgen om geld te verdienen met het werven van referrals.

Uitbetalen

Wanneer je voldoende saldo hebt, kun je het opgebouwde saldo laten uitbetalen. Dit kan soms al vanaf een saldo van 7 euro! Wanneer je een uitbetaling aanvraagd, krijg je het saldo op je bankrekening gestort.  Soms kun je er ook voor kiezen om het geld te laten uitbetalen in de vorm van een cadeaubon, welke je dan thuisgestuurd krijgt. Op de website van Euro-verdienen.nl vind je een overzicht van de beste spaarprogramma’s en het bedrag vanaf wanneer je een uitbetaling kunt aanvragen. Ook vind je er een overzicht van spaarprogramma’s die daadwerkelijk uitbetalen en diverse bewijzen van uitbetalingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here