No cure no pay incassobureau werkt!

blog placeholder

Uit onderzoek in 2012 is geblekenen dat MKB bedrijven en particulieren het beste gebruik kunnen maken
van no cure no pay incassobureaus. Dit kwam doordat deurwaarders veel geld in rekening brengen
bij de opdrachtgever, hierdoor verliezen opdrachtgevers inkomsten. No cure No pay incassobureau  werkt anders, bij no cure no pay betaal je helemaal NIKS! U kunt gratis uw vordering indienen en deze wordt op dezelfde wijze behandeld als de deurwaarder het incasso traject doet!
 
Wat is no pay no cure ?
No cure no pay wil zeggen dat u als opdrachtgever geen geld kwijt bent wanneer u de vordering indient,
en deze niet geincasseerd wordt door het incassobureau . Wanneer de vordering wel geincasseerd wordt kan het incassobureau daar een vergoeding voor vragen van 10 a 15 %. Wanneer u geen 10 a 15 % van het totaal
bedrag wilt inleveren, en toch een goed incassobureau zoekt raad ik u dit incassobureau aan!
 
Wat is pre incasso ?
Pre incasso is het aanmalings traject voor incassobureaus/deurwaarders. Een pre incasso traject wil zeggen,
dat het incassobureau geen incasso kosten inrekening brengt bij de debiteur. Dit kan erg handig zijn voor MKB bedrijven, omdat die vaak een geringde klanten kring hebben, en met een pre incasso traject weet je bijna zeker, dat de debiteur zijn factuur betaald, en klant blijft!
 
Conclusie :
Het is aan te raden uw openstaande vorderingen in te dienen bij een incassobureau, en niet bij een deurwaarder. Een incassobureau is goedkoper, en heeft net zoveel kans van slagen als een deurwaarder.
Voor MKB bedrijven is het raadzaam om gebruik te maken van het pre incasso traject van het incassobureau, omdat de debiteur dan geen hoge kosten krijgt, en toch de mogelijheid krijgt om zijn factuur te voldoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here