Mobiele pinapparaat huren met een snelle service

0
112
blog placeholder

Er zijn verschillende pinautomaten die worden verhuurd in Nederland.  Er wordt vaak onderscheid gemaakt tussen vaste pinautomaten en mobiele pinapparaten.

Standaard informatie over pinautomaten

  • Alles wordt geaccepteerd: Maestro, V PAY en overige creditcard.
  • Transacties zijn veilig.
  • Geschikt voor beurs, winkel en evenementen.
  • Mogelijkheid vast internet of GPRS

Vast of mobiele pinautomaat huren?
Er zitten natuurlijk verschillen tussen mobiel en vast.

Vaste pinautomaat

Vaak zie je dat vaste pinautomaten voor winkels en festivals worden gebruikt. Festivals en evenemten vinden steeds meer plaats in Nederland. Vooral in Brabant, Groningen, Zeeland, Limburg, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zijn er steeds meer festivals. Het gaat om festivals in alle genres.

Wat zijn nou de voordelen van een mobiele pinautomaat?

Mobiele pinautomaten worden voornamelijk gebruikt voor beurzen, evenemtenten en horeca. Bijna in elke kroeg, discotheek en club etc. heb je momenteel de mogelijkheid om te pinnen. Mobiele pinautomaten zijn dus erg geliefd, en zeer vriendelijk voor de klant. Vaak zijn mobiele pinapparaten licht gewicht automaten en zeer eenvoudig te gebruiken. Om meer informatie over mobiele pinautomaten in Nederland te zien kunt u altijd even googlen. Het is te gebruiken op elke locatie in Nederland. Ook is het volledig draadloos. In de mobiele pinapparaten zit een zeer sterke accu. U kunt vaak rond de 200 transacties verrichten. Er zit dus een printer ingebouwd in het apparaat. Wanneer je een mobiel automaat gaat huren worden vaak minimaal 5 bonnen meegeleverd.

Waar zie je deze mobiele automaten vaak: beurs, terras, markt, evenement en winkel.

U ontvangt altijd een handleiding op het moment dat je een pinautomaat gaat huren. Wanneer u deze handleiding netjes volgt zul je zien dat het zeer makkelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here