Minikrediet of minilening nodig?

0
17
blog placeholder

Een minikrediet is als het ware een kleine lening. Die kunt u snel afsluiten via het internet of soms zelfs via sms. Over het algemeen is een minilening hetzelfde als een minikrediet. Al hoef je bij een krediet niet perse te lenen: bij een krediet krijgt u als het ware een bedrag dat u mag gebruiken van iemand anders.
Minikrediet zonder BKR

Minikrediet snel afsluiten

Door het internet is er veel mogelijk. Zo kunt u ook snel een minikrediet afsluiten. Dit doet u door naar de aanbieder te gaan en het formulier in te vullen. Vrij snel zult u dan een bevestiging krijgen van deze aanbieder dat uw aanvraag in behandeling word genomen. Wat vervolgens gebeurd is dat de aanbieder gaat telefoneren, met u. Zodat alles duidelijk is en als finale beslissing. Dan zal hoogstwaarschijnlijk uw account worden goedgekeurd en kunt u binnen een aantal dagen genieten van een minikrediet. Een van de voordelen van een minilening is dat het binnen een aantal dagen op uw rekening staat. U kunt vrijwel direct aan de slag met het geld dat u hebt afgesloten. Gemak is hierin de grootste factor.

Waarom een minilening duurder is

Voor banken of verstrekkers zit er wel degelijk een risico aan een minilening. Er is namelijk altijd een vraag, of diegene die de lening afneemt de lening daadwerkelijk ook weer terug kan betalen. Iets waar je als aanbieder natuurlijk rekening mee houdt. Iemand heeft immers niet voor niets een minilening nodig. Daarom word de kredietwaardigheid van de desbetreffende persoon altijd meegenomen in de beoordeling of de minilening kan worden verstrekt. Ook is het zo dat de rente op een minilening duurder is. De eerder genomen reden is hierbij ook wederom van belang. Echter is het zo dat ook het geld korter weg is, waardoor de rente procentueel paar jaar hoger uitvalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here