Last van wanbetalers?

blog placeholder

Komt het u bekend voor? U heeft een bedrijf opgezet, en doet veel moeite om klanten te werven. Wanneer u dan eindelijk een leuke klantenkring heeft opgebouwd, komt de klant zijn afspraak niet na. Wanneer u hier geen directe druk op uitoefent, kan het er voor zorgen dat het uw bedrijf naar beneden haalt. De cashflow van het bedrijf wordt minder, en de inkomsten die binnenkomen moeten direct uitbetaald worden om zelf niet in de problemen te komen.

Wanneer u hier last van heeft is het verstandig gebruik te maken van de dienstverlening van een incassobureau, een incassobureau kan er voor zorgen dat vele van dit soort openstaande facturen geincaseert worden, en u als ondernemers het geld krijgt waar u voor gewerkt heeft. IncassoBV.nl is een incassobureau die kosteloos dit soort vorderingen voor ondernemers en particulieren incasseert. Wij vinden namelijk niet dat u hoeft te betalen, omdat uw debiteur zijn factuur niet betaald, u heeft daar niet om gevraagd.

Incassobureau inschakelen?

Veel startende ondernemers zijn nog niet eerder in aanmerking gekomen met een incassobureau, deze weten dan ook niet precies hoe alles verloopt. Wanneer u een vordering indient, wilt u natuurlijk een stukje zekerheid, wat zijn de kosten? Hoe groot is de kans dat ik mijn geld terug krijg? Hoeverloopt het proces. IncassoBV begrijpt dit, en bied daarom de terugbel verzoek actie, dit houdt in dat één van onze incassomedewerkers u terug bellen en telefonisch uitleggen hoe alles precies werkt. In ons kunt u kiezen uit 3 incasso traject soorten, het pre incasso traject, het minnelijke incasso traject, en de gerechtelijke incasso. Vraag hiernaar voor meer informatie. IncassoBV.nl is een incassobureau die gratis is, en waarbij klant nog echt centraal staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here