Hoe online geld verdienen?

0
80
blog placeholder

Al verdien je maar 300 euro extra online, dat is toch een prima aanvulling op je normale hoofdinkomen. Tegen een extra inkomen zegt niemand ‘nee’. Zeker niet in deze zware tijden. Er zijn kansen op het internet. Veel kansen. In dit artikel leg ik je uit hoe je online geld kan verdienen. Je hebt voldoende tijd nodig en je moet het serieus aanpakken, anders verdien je uiteindelijk niets online, en dat is zonde van je tijd.

Online geld verdienen met een e-book

Je kan een e-book schrijven en dit verkopen via een ‘salespage’. Een ‘salespage’ is een online verkooppagina waarop je je product kan verkopen. Dit is op dit moment één van de beste manieren om online geld te verdienen. Hoe werkt het dan? Je verkoopt je kennis. Op internet zijn mensen constant op zoek naar goede informatie. Jij hebt ook ergens kennis van. Voor veel mensen is jouw kennis een oplossing voor hun probleem.

Stel dat je alles weet van aangiftes doen bij de belastingdienst en waar je op moet letten, dan heb jij de oplossing voor een probleem van een persoon. Er zijn namelijk heel veel mensen die online zoeken naar informatie over het doen van aangiftes. Als jij deze oplossing in de vorm van een e-book kan verkopen, zou je zomaar een paar honderd euro extra in de maand kunnen verdienen. Dus verkoop je kennis via een e-book.

Inkomen verhogen met een goede website

Zodra je via het internet op zoek gaat naar informatie over de werkwijze van online geld verdienen, kom je al snel uit op websites die melden dat het mogelijk is om met een eigen website extra geld te verdienen. Dat klopt ook, want met je eigen website kun je veel mensen aantrekken (bezoekers), alleen dan moet je wel starten in een markt waar er nog weinig informatieve websites zijn.

 Als je bijvoorbeeld wilt weten hoe je online geld kan verdienen omdat je je baan bent kwijtgeraakt, kijk dan of je een website kan bouwen over het thema waar jij mee te maken hebt gehad op je werk. Werkte je bij de ANWB en weet je alles van auto’s af? Begin een website over het repareren van auto’s en vul de website met leerzame, interessante, nuttige content (=inhoud).

Op een gegeven moment trek je bezoekers aan die met autoproblemen te maken hebben en willen weten hoe zij hun probleem kunnen oplossen. En zodra je voldoende bezoekers hebt, begin je reclames te plaatsen, fysieke producten te verkopen via je website, of een serie digitale producten, zoals een downloadbaar informatieproduct (e-book of klein rapport met tips), of een online videocursus.

Verdien geld met een website. Als de website 300 euro per maand oplevert, heb je al een mooi extra inkomen. Maak er wel een goede website van (steek er tijd en aandacht in), zodat er voldoende mensen op afkomen. Zorg dat de informatie op je website bruikbaar en handig is voor je publiek. Probeer mensen te helpen, en maak je website zo waardevol mogelijk.

Hoe online geld verdienen? Gratis hulp via het forum!
Op het “Geld Verdienen Op Internet Forum” kun je vragen stellen (handig) over hoe je online geld kan verdienen. Het kost niets en je kan zoveel vragen als je wilt. Ook zijn er al 5975 berichten geplaatst waarin al veel wordt verteld over hoe online geld verdienen mogelijk is.

Online geld verdienen met de verkoop van je eigen fysieke producten

Dit is vaak de meest voorkomende methode waar mensen aan denken wanneer het op online geld verdienen aankomt. Natuurlijk! Sterker nog, de meeste mensen denken dat dit de beste manier is om een goed, solide inkomen op te bouwen voor op de lange termijn. Vrij logisch ook. Breng gewoon je eigen producten naar het web toe and sell it!  (of maak een eigen product) (als je geen verkoper bent, ga dan gewoon online geld verdienen zonder producten te verkopen).

Ik ben het ermee eens dat dit een zeer winstgevende manier kan zijn om online geld te verdienen, omdat dit feitelijk inhoud dat je zelf bepaalt hoeveel winst je maakt, omdat het product van jou is!

Het is wel hard werken. Je hebt de leiding over alles, maar dan ook echt alles. Dat kan het online geld verdienen een tikkie moeilijker maken, tijdrovender maken. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenservice, voor het aannemen van bestellingen en betalingen, voor het afleveren en versturen van het product, etc.

Daarbij is het vaak een goed idee om een bedrijf op te zetten en een bedrijfsnaam te kiezen, alhoewel dit niet noodzakelijk is om spullen te verkopen op het web.

Het verkopen van je eigen product kan heel veel werk zijn, vooral als je nieuw bent in de wereld van (online) marketing. Wanneer de verkopen echter binnenkomen, kan je bouwen aan een vast, solide, lange termijn inkomen.

Online geld verdienen kan op vele verschillende manieren. Nadat je hebt bepaald hoe je het gaat doen, is het vooral ook echt belangrijk óm het te doen. Als je veel doet, gebeurt er ook veel. Als je niets doet, gaat er ook niets gebeuren. Het is nu tijd voor actie. Pak je kans!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here