Geld verdienen

blog placeholder

Zoals altijd willen wij mensen geld verdienen, we stellen doelen, en bekijken hoe we deze doelstelling gaan realiseren. Zo ben ik 8 jaar geleden ook begonnen, ik wilde geld verdienen op 14 jarige leeftijd en kreeg een ”briljant idee” dit idee heb ik op papier gezet en ik begon inderdaad geld te verdienen. Niet zoveel als ik had gehoopt, maar ik ben tevreden met het resultaat.

Toch gaat dit voor veel mensen niet zo, ze hebben een idee en zetten het op paier, maar de echte inkomsten komen er niet. Dit is natuurlijk erg vervelend want je idee is nu juist zo goed. Het probleem is ook niet dat het idee niet goed is, maar de uitvoerder van het idee is niet goed bezig. Ja het is vreselijk hard dat ik jou de schuld geef, maar dat is de enige manier om jezelf te veranderen en zo toch het doel en het idee tot een succes te krijgen.

Een goede vriend van mij geeft altijd andere de schuld van zijn problemen, de maatschapij dit de maatschapij dat. Maar hij zegt nooit, ik doe er te weinig voor, ik stel andere prioriteiten, en als je dat niet eerst onder ogen komt zie je de fouten die je maakt niet, en dat zorgt er voor dat je het doel ”geld verdienen” nooit zal behalen.

Wanneer je dit onder controle hebt, dan kun je het aanpassen, en dan kan het geld verdienen beginnen. Jij bent de succes van het idee, het idee is slechts een klein deel van het succes. Wanneer je vervolgens facturen uitschrijft, en je komt tot de conclusie dat je klanten zijn facturen niet voldoen. Denk dan aan deze motivatie, en steun mijn incassobureau samen staan we sterker.

Voor vragen, neem contact op met onze klantenservice, of mail ons. Onze contactgegevens staan vermeld op de website http://www.incassobureaubv.nl – Ik wens jullie heel veel succes en hoop op het beste!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here