Een minikrediet aanvragen online

0
14
blog placeholder

Minikrediet als voorschotj op je salaris
Als je geen spaarrekening hebt en het geld op je lopende rekening is ook op, dan is het wachten op het volgende salaris voordat je weer geld kunt uitgeven. Ben je echter in een situatie beland waarin dringend geld is vereist, dan zijn er mogelijkheden om een minikrediet aan te vragen.


Een voorschot lenen op je volgende salaris.
Zo kun je een dergelijke lening het beste zien. Je kunt daarbij denken aan bedragen variërend tussen de 100 euro en 750 euro, die je afhankelijk van de hoogte van je salaris kunt lenen. Hou er wel rekening mee dat lenen geld kost. Dit is ook van toepassing op het verkrijgen van een minilening.


Online een minikrediet aanvragen
Bij een voorschotje lenen kun je gebruik maken van de mogelijkheid om online een minikrediet aan te vragen. Je vult het aanvraagformulier in en zult daarna een aantal gegevens moeten verstrekken aan de kredietverstrekker, zoals een bewijs van inkomen en een kopie van je identiteitsbewijs. Bij aanvragers, die de eerste keer een minikrediet willen hebben, zal het maximaal te lenen bedrag vaak lager liggen. Daar moet je dus wel even rekening mee houden. Hoe vaker je leent bij dezelfde kredietverstrekker, hoe meer je kunt lenen. Tot het maximumbedrag natuurlijk. Er worden bij het verstrekken van een dergelijk voorschotje geen rentekosten in rekening gebracht, maar wel zogenaamde behandelingskosten. De hoogte van de eenmalige behandelingskosten is afhankelijk van het te lenen bedrag en van de termijn van terugbetaling, die op vijftien of op dertig dagen ligt.

Een Minikrediet gebruiken als afbetaling.

Iets kopen op afbetaling kan dus ook met een minikrediet aanvragen bij een online lening aanbieder. Vind je dit rentevrij lenen maar een beetje klinken alsof het te mooi om waar te zijn is? Omdat je bij een minikrediet relatief kleine bedragen kunt lenen en deze binnen een redelijk korte aflossingstermijn moet terugbetalen, kunnen online kredietaanbieders dit voordeel aanbieden. Als je een flitslening afsluit, kun je dit binnen 10 minuten realiseren en het geld dezelfde dag nog op je rekening verwachten. Elk bedrag tussen de 50 en 1000 euro is mogelijk. Bovendien wordt er geen krediettoets uitgevoerd in de aanvraagprocedure. Je kunt dus 100, 250 of 400 euro lenen zonder BKR check.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here