Bitcoins kopen in een veilige omgeving

0
27
blog placeholder

Na val Mt Gox veel veranderd in BTC-wereld

De wereld van BTC (Bitcoins) staat alweer een tijdlang op zijn kop. Mt Gox was ineens van de aardbodem verdwenen en het duurde enkele dagen voordat zij weer boven water kwamen, met slecht nieuws: alle BTC die bij het bedrijf waren opgeslagen “zijn weggehaald door hackers.” Inmiddels heeft het bedrijf wel een deel van de BTC teruggevonden, maar veel traders vertrouwen het bedrijf niet meer.

Door de grote onbetrouwbaarheid tegen Mt Gox zijn ook andere platforms waar veel met BTC gewerkt werd geraakt, het vertrouwen in online diensten voor BTC is bij veel traders weg. Daarnaast is een kwart van de traders volledig van de markt verdwenen, zij hadden hun BTC bij Mt Gox gestald en het geld niet meer teruggezien.

Waar kun je nog BTC in een veilige omgeving kopen?

Er zijn nog steeds een aantal partijen die betrouwbaar in de markt staan. Enkele van deze bedrijven waren ook al lang actief voordat zij met BTC aan de slag gingen, en bieden vaak nog meer diensten aan die geen relatie hebben met de online valuta. Hierdoor zullen deze bedrijven niet zo snel vallen, de bedrijven bieden daarom een veilige omgeving om BTC te handelen. Op http://onlinebitcoinskopen.nl/handelen/ vind je twee aanbieders van een veilige omgeving; Plus500 en Bitonic, beiden worden hieronder beschreven.

Plus500 – veilig handelen in BTC

Bij Plus500 kun je in een veilige omgeving handelen in de online valuta. Het bedrijf is een online broker, zij bieden dus naast BTC ook nog meer opties en aandelen aan via de site. Veel beleggers staan ingeschreven bij de broker voor deze aandelen, toch trekken steeds meer beleggers ook naar BTC omdat dit op zijn tijd een secure valuta kan zijn om geld in te stoppen.

Gebruikers van de website hoeven zich geen zorgen te maken dat hun online portemonnee zomaar met het bedrijf zal verdwijnen, het bedrijf staat al jaren in de markt bekend als betrouwbare partner in het handelen van aandelen en andere beleggingen en wordt hoog aangeschreven door een groot aantal bedrijven.

Bitonic – Bitcoins kopen met iDeal

Deze website is een van de online aanbieders van BTC die iDeal-betalingen accepteert en de veiligste aanbieder op dit moment. Nederlanders betalen via internet vooral met iDeal, terwijl andere betrouwbare aanbieders vooral Paypal en andere betaalmethodes accepteren. Met iDeal betaal je direct voor je BTC.

Bitonic is hierom een gebruiksvriendelijke en snelle manier om Bitcoins te kopen. Binnen enkele minuten rond je de transactie af en kun je aan de slag met de handel in Bitcoins. De website is beveiligd tegen allerlei dreigingen en hiermee erg betrouwbaar.

Let wel altijd op: Bitcoins zijn net als aandelen een investering die alle kanten op kan gaan. Vooral de hevige fluctuatie van BTC naar aanleiding van gebeurtenissen in de BTC-wereld zorgt voor veel verliezen maar kan ook voor hoge winsten zorgen. Wees vooraf altijd voorzichtig bij het kopen, verkopen en handelen in BTC en maak alleen gebruik van betrouwbare online partijen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here