Bitcoin Cash (BCH) zit in de problemen

0
15
blog placeholder

BCH werd bedacht lang vóór de harde vork van augustus 2017 van de Bitcoin (BTC) blockchain. De oorsprong is het bitcoin-debat over blokgrootte dat begon in 2015. Kortom, het debat over de blokgrootte was een argument over hoe groot de blokken in de Bitcoin-blockchain zouden moeten zijn. Kleine blokkers zijn tegen een limietstijging van de blokgrootte omdat dat zou leiden tot een grotere centralisatie van de mijnbouw. Grotere blokken verdienen meer prijzen voor mijnwerkers, en grotere mijnwerkers kunnen zich de bandbreedte en mijnbouwapparatuur die nodig is voor grotere blokken, beter veroorloven. Het systeem van stemmen met rekenkracht of hash-snelheid begunstigt grotere mijnwerkers en biedt de meerderheid de mogelijkheid om de voorwaarden voor de minderheid af te dwingen. De belangen van mijnwerkers kunnen ook conflicteren met gebruikers. Grotere blokken kunnen de beveiliging van Bitcoin in gevaar brengen, waardoor het voor volledige knooppunten moeilijker wordt om de volledige blockchain te downloaden en te verifiëren. De fee-markt die zich voordoet, zal de problemen van transactiebevestiging en -acceptatie helpen oplossen. Ten slotte moeten schaalproblemen worden opgelost met zijketens die transacties van de blockchain mogelijk maken. Kleine blokkers geven de voorkeur aan decentralisatie naar efficiëntie.

Grote blokkers willen een limietverhoging van de limiet omdat een limietverhoging meer ondersteuning voor meer gebruikers zou betekenen. Grotere blokken zouden gebruikers ten goede komen door transacties goedkoper, toegankelijker en betrouwbaarder te maken. Schaalvergroting van het netwerk om een ​​wereldwijd systeem te worden dat in staat is om vele transacties per seconde af te handelen, zou het voor nieuwe gebruikers en gewone mensen gemakkelijker maken om Bitcoin te gebruiken. Kleinere blokken betekenen dat transacties veel langer duren om bevestigd te worden en een groter risico lopen om niet te worden bevestigd. Verkopers moeten binnen enkele seconden betalingen accepteren om Bitcoin op grote schaal te kunnen gebruiken. Ten slotte doet de fee-markt die voortvloeit uit blokken die de limiet bereiken gebruikers pijn. De kosten moeten zo laag mogelijk zijn. Grote blokkers geven de voorkeur aan efficiëntie en decentralisatie. Dus besloten ze de Bitcoin-blockchain in augustus te splitsen en een nieuwe cryptocurrency te creëren als een experiment.

Hoewel de prijs van BCH sinds de oprichting is gestegen, vertoont deze een zwakte in vergelijking met de totale cryptomarkt. Het is hard geraakt door de bearmarkt van 2018 en het is meer gedaald dan zijn concurrenten BTC, Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC). Op de Coinbase / GDAX-beurs is BTC 50% lager dan het hoogste ooit, ETH 40% lager en LTC 50% lager. Maar BCH is met meer dan 85% afgenomen. Op de Kraken-uitwisseling is BCH 75% lager. En BCH presteerde year-to-date en in februari slechter dan andere grote cryptos.

Handelaren en beleggers hebben reden tot bezorgdheid. Een technische analyse van BCH onthult bearish odds. Op de 1-daagse grafiek blijft BCH lagere en lagere dieptepunten halen, waardoor de ondersteuningsniveaus worden doorbroken. Zijn voortschrijdend gemiddelde convergentie divergentie (MACD) staat op het punt om weer negatief te worden. Vóór 17 februari bereikte het de top van de Bollinger-bands niet sinds 12 januari. En het volume tijdens de meeste groene dagen in 2018 was lager dan gemiddeld. Deze factoren suggereren dat, tenzij er iets drastisch en fundamenteels gebeurt, de prijs van BCH zal blijven dalen in een neerwaartse trend. BCH zal waarschijnlijk nooit meer zijn hoogste score van $ 9.500 bereiken, die werd veroorzaakt door een enorme pomp. Ten slotte zijn de transactiekosten en snelheden van BTC sinds december gedaald, dus een voordeel van BCH neemt af.

De enige investeerders die zouden moeten zijn, zijn diegenen die oprecht geloven in de technologische visie van Bitcoin Cash. Beleggers die geïnteresseerd zijn in snelle, goedkope transacties kunnen overstappen op Nanocurrency (NANO) of LTC. Investeerders in blockchains van de volgende generatie kunnen heralloceren naar ETH of Neblio (NEBL). Maar BCH-houders moeten begrijpen dat ze het bearish momentum nog steeds tegenkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here