Zwaarder trainen met een preworkout

0
47
blog placeholder

Wat is een preworkout? 

Een pre workout is een middel wat  zo als de naam al doet vermoeden voor de training moet worden ingenomen. Een pre workout geeft jou meer energie tijdens het trainen, zorgt voor een grotere spierpomp, verbeterd de bloedsomloop in de spieren. Om deze reden is het een perfect middel om je zelf tot het uiterste te laten gaan. Na het nemen van een pre workout kan het zelfs zijn dat je niet meer stil kunt zitten en wel moet trainen. Dit is natuurlijk niet bedoelt voor mensen die beginnen met trainen, het is bedoelt voor de gevorderde trainer die al een tijdje geen progressie meer boekt. Hierdoor kun jij makkelijk plateaus verbreken en je persoonlijke records inhalen. Wel zijn er heleboel verschillende preworkouts, hierdoor is het lastig te bepalen welke het beste voor jou is.

De pre workout jack3d

Een echte aanrader onder de preworkouts is het middel jack3d. Jack3d is gemaakt door het sportmerk usp labs. Het voordeel aan dit product is dat je er een enorme spierpomp van krijgt. Dit kan jou super erg motiveren in de sportschool, je zult je een stuk fijner voelen. Jack3d bevat ingredienten die de spieropbouw bevorderen en er voor zorgen dat jij de energie optimaal gebruikt.

De pre workout no xplode

De populairste preworkout in Nederland is no xplode. No xplode heeft ook inmiddels twee varianten, de gewone en no xplode 2.0. Hiermee kun jij echt je grenzen verleggen en door gaan waar andere mensen zouden stoppen.

Mensen maken echter vaak de vergissing dat deze middelen ervoor zorgen dat alles automatisch gaat. Dit is zeker niet waar met het gebruik van deze middelen zou je nog zwaarder moeten trainen. Het helpt je vooral je plateaus te doorbreken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here