Verschillende soorten cola frisdrank

0
1295
cola

Coca Cola

De bekendste vorm van cola is de Coca Cola met suiker, dit wordt ook wel de “normale” cola genoemd. Deze fles is meestal te herkennen aan het rode etiket. Coca cola met suiker valt ook te kopen in een sixpack. Hierbij kun je direct verschillende flessen kopen. Wanneer je veel cola drinkt is het niet verstandig om alleen Coca Cola te drinken. Dit, omdat er in Coca cola zeer veel suiker zit. Op den duur is dit zeer slecht voor het gebit en natuurlijk kun je ook veel aankomen wanneer je veel Coca Cola drinkt.

Coca Cola light / Coca cola Zero

Bekende vormen van cola met het merk Coca Cola zijn de varianten Coca Cola light en Coca Cola Zero. Eigenlijk kun je deze twee vormen met elkaar vergelijken, aangezien er in beide cola frisdranken geen suiker zit. Alleen, wanneer je coca cola light en coca cola zero zelf zou proeven, zul je wel degelijk een duidelijk verschil proeven tussen de verschillende cola dranken.

Pepsi cola

Naast het welbekende Coca Cola als merk voor cola bestaat er ook het merk Pepsi in cola. Vroeger was dit merk totaal niet bekend en dronk iedereen eigenlijk alleen Coca Cola. Tegenwoordig beginnen steeds meer mensen pepsi cola te drinken. In pepsi cola zit, net als Coca cola veel suiker. Volgens veel mensen is de pepsi cola een stuk lekkerder dan de Coca Cola. Daarnaast is pepsi cola ook een stuk goedkoper. Pepsi cola is verkrijgbaar in flesjes, blikjes of 1,5 liter flessen bij elke supermarkt. Daarnaast zijn ze ook de koop in een pakket van 4 of pakket van 6 1,5 liter flessen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here