Lekkere Nespresso koffie

0
10
blog placeholder

Koffie is er in verschillende smaken en soorten. De meest bekende variant is natuurlijk gewoon koffie! Maar andere populaire koffiesoorten zijn bijvoorbeeld capucino, espresso, koffie verkeerd en latte macchiato. De luxere koffievarianten zijn Nespresso cups en de nieuwe Sarista kopjes koffie van Douwe Egberts.
Je kent vast de reclame spotjes van Nespresso met George Clooney wel. Deze koffievariant wordt dan ook niet voor niets de George Clooney koffie genoemd. Deze koffievariant wordt verkocht in capsulers, welke je ongeopend in de Nespresso automaten kunt doen. Al snel heb je een overheerlijk kopje koffie staan. De prijzen voor de Nespresso cups liggen wel een stuk hoger dan een kopje filter koffie. Een cup kost al gauw 30 cent per stuk. De Nespresso cups zijn alleen online, bij de Nespresso club, en de Bijenkorf warenhuizen te koop.
Sinds kort liggen er in de winkels ook cups van Douwe Egberts in de supermarkten. Deze worden verkocht onder de naam l’Or Espresso. Al ligt de prijs niet veel lager dan de Nespresso cups zelf, ze smaken minstens net zo lekker en zijn veel makkelijker te krijgen. Zowel de Nespresso varianten als de l’Or Espresso varianten zijn verkrijbaar in 16 verschillende smaken en sterkten. Keuze genoeg dus! Het enige wat je nodig hebt is een Nespresso apparaat (Meestal van het merk Krups) en natuurlijk een hele voorraad Nespresso cups. Ook deze Nespresso apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en prijsklassen. Het advies is dan ook om goed te vergelijken alvorens tot kopen over gegaan wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here