Lasagne recept

0
12
blog placeholder

We zijn gek op pasta’s en voornamelijk de lasagne!

Bij lasagnerecept vind je zeker wat lekkers, iedere maand wordt er wel wat toevoegt, dat is 1 van de beloftes die we maken. De lasagne is een Italiaanse ovenschotel welke opzich wel wat tijd in beslag neemt maar de tijd die je kwijt bent met het maken van een lasagne recept  zit hem voornamelijk in de voorbereiding. Eenmaal alle ingrediënten bij elkaar en netjes gesneden en verwerkt kunt u de ovenschotel in de oven plaatsen en heeft u er geen omkijken meer na.

Lasagne recept

Voor de vegetariër hebben we sinds februari een heerlijk en uitgebreid recept geplaatst, je hoort vaker dat de niet vegetariër absoluut niet zonder vlees kan. Iedere dag een stuk vlees, wat groenten en een aardappeltje of rijst gaat er zeker in. Maar ik weet zeker dat als de niet vegetariër de vegetarische lasagne probeert en het recept zelf maakt, zeker van mening verandert! Ik train namelijk 5x per week en heb absoluut mijn pasta nodig om te herstellen en daarbij is de combinatie verse groenten en pasta een succes. De groente geven extra vitamine en energie en de koolhydraten herstellen en bouwen de spieren weer op.

Daarnaast is de traditionele lasagne ook erg in trek, deze mag uiteraard niet ontbreken in de reeks pasta’s. Het is een goede combinatie, wat vers gehakt, groenten, mozzarella en Parmezaanse kaas. Kortom je kunt eindeloos combineren met deze recepten en manier van bereiden.

1 belofte, koop aub geen lasagne uit een pak, ik heb het ooit eens gegeten omdat ik toen genoodzaakt was iets te kopen wat gemakkelijk was. Ik dacht een lekkere lasagne gaat er wel in. Nou niet dus, slappe hap en neppe tomatensaus + het was erg zout. Geen aanrader, daarnaast snap ik het ook niet echt tenzij je geen oven hebt. Je eet namelijk 3 dagen van een lekkere lasagne. Maak er wat lekker sla bij met een frisse dressing en je bent voorzien van een complete maaltijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here