Italiaanse groothandel

0
207
blog placeholder

Wij zijn gevestigd in Enschede, vlakbij de Duitse grens. Hierdoor profiteren wij van een optimale verbinding.  Ook kunnen we onze Italiaanse producten in Duitsland op eenvoudige wijze leveren. Wel zo handig en ook een echte onderscheiding voor een Italiaanse groothandel. En dat is iets waar we goed in zijn. Onszelf onderscheiden van de concurrentie.  Niet voor niets dat de klanten die we hebben, zo trouw zijn.

Italiaanse groothandel van formaat

Als Italiaanse groothandel staat bij ons kwaliteit altijd voorop. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van de heerlijke smaak van Italië.  Binnen onze groothandel hebben we erg veel Italiaanse producten. Buiten de producten, die van hoge kwaliteit zijn, leveren wij ook zelf. Bij ons hebt u dus geen standaard bezorgdienst die uw producten levert, maar ook hierin waarborgen we uw tevredenheid. Zo kunnen we duidelijke afspraken maken over de levering van de door u bestelde producten. Buiten dat hebben we meer dan 400 producten in ons assortiment. Van diverse soorten wijn, tot allerlei producten die u als delicatesse kunt voeren. Hierin kunnen wij u ook adviseren. Dankzij onze kennis en ervaring met deze producten, kunnen we u tot in detail voorzien van uw behoefte. Bent u benieuwd wat we u allemaal kunnen bieden? Ga dan naar onze website.

Service van een echte Italiaanse groothandel

Bij ons draait alles om kwaliteit. We willen u dan ook zo goed mogelijk helpen. Binnen onze Italiaanse groothandel hebben we een groot assortiment. En bovenal een diep assortiment. Ook kunnen we u specifiek voorzien in uw vraag. Wanneer u dus op zoek bent naar een Italiaans product dat we nog niet in ons assortiment hebben, kunnen we dit hoogstwaarschijnlijk voor u leveren. Weer een stukje service en kwaliteit van een echte Italiaanse groothandel. Wanneer u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. We zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here