Goedkoop koffie bestellen

0
14
blog placeholder

Waar steeds meer winkels leeg komen te staan komen er wel steeds meer koffiewinkels of koffiehuizen. Veel bekende merken als Douwe Egberts of Nescafé openen hun deuren maar ook minder bekende merken timmeren aan de weg. Vooral in de grote steden schieten de koffiewinkels als paddenstoelen uit de grond. Deze trend lijkt overgewaaid uit Amerika waar het allemaal begon en waar het hip en trendy is om met een Starbucks beker over straat te lopen.

Op internet is deze beweging ook te zien en zien we ook daar steeds meer “koffiewinkels”. Een voorbeeld hiervan is waar het assortiment te vinden is van veel online aanbieders en waar de prijzen vergeleken kunnen worden. Zo betaal je nooit teveel voor een koffiemachine, espresso apparaat of een zak koffiebonen.

Bekende merken hebben hun eigen webshop maar willen natuurlijk altijd meer. Vandaar dat websites als Koffiewinkeltje.com ontstaan. Meerdere webshops bereiken op deze manier nog een grotere groep en staan op deze manier nog meer in de schijnwerpers.

De online consument kan op deze manier lekker vanuit de luie stoel thuis zijn of haar favorieten koffiebonen of koffiemachine opzoeken en aldaar de beste prijs opzoeken. Met een simpele muisklik klikt de online consument het artikel aan op de website van Koffiewinkeltje.com en wordt daarmee direct doorgelinkt naar de artikelpagina van de desbetreffende aanbieder en de goedkoopste koffiemachine of voordeligste koffiebonen kunnen besteld worden. Zo eenvoudig is het nu eenmaal.

Kortom, voor de koffieliefhebber kan het niet op momenteel. En dat zal dus wel even zo blijven, ook in 2013.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here