Een WMF koffieautomaat kopen? 3 goede redenen!

0
87
Koffieautomaat

Grote kans dat u de naam WMF al kent. Misschien van een keukenmachine thuis, maar misschien ook van de koffiemachines. Kent u de naam niet, dan is het hard nodig om je wel te verdiepen in de naam, helemaal als u op zoek bent naar een nieuwe koffiemachine op het werk. Het is namelijk de WMF koffiemachine die echt de aandacht trekt van collega’s en gasten. En wij weten waarom. De belangrijkste redenen daarvoor sommen wij graag voor u op.

De kwaliteit

Het belangrijkste dat je kunt vertellen over een WMF koffiemachine. WMF is van oorsprong een machinefabriek. De apparaten moesten dus tegen een stootje kunnen. Slap kunstof, plastic of andere materialen die snel kapot gaat, ga je niet vinden in deze automaten. Veel metalen, rvs of andere slijtvaste spullen juist dan weer wel. Dat heeft nog een tweede reden. Veel WMF koffiemachines zetten met verse melk de lekkerste cappuccino op het werk. Dan wil je niet dat het onhygiënisch wordt, en rvs e.d. zijn goed schoon te houden.

Het uiterlijk

Een stevige behuizing gaat niet alleen langer mee; het ziet er ook goed uit. Het laat zie dat je aandacht besteedt aan de koffievoorziening op het werk. Daarnaast toon je dat geeft om goede koffie voor je collega’s. Hoe vaak komt het niet voor dat de directie een peperduur koffieautomaat tot de beschikking heeft en de rest het moet doen met slootwater? Met de WMF loop je dat risico niet en je hebt een visitekaartje op het werk staan.

Niet onbelangrijk: de koffie

Laten we de koffie uit een WMF koffiemachine niet vergeten. De kwaliteit van de koffiemachines proef je terug in de koffie. En koffie kan heel anders smaken, als je het drinkt uit een andere automaat. Een WMF koffiemachine zorgt ervoor dat zo min mogelijk bijsmaken in je koffie komen. Daarnaast is de maalmolen van zo’n hoge kwaliteit dat de koffie precies op de juiste manier wordt gemalen en in aanraking komt met heet water. De koffiemachines kunnen hoge druk prima aan en dat is voorwaarde voor een smaakvolle kop koffie op het werk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here