ChocoChef – Chocoladefontein Catering en Service

0
27
blog placeholder

Een chocoladefontein is een ‘fontein’ waar langzaam chocolade langs omlaag stroomt. De chocoladefontein bestaat uit een elektrisch verwarmde pan met een spiraal in het midden die de gesmolten chocolade omhoog pompt.

Net als bij de chocoladefondue kunnen stukjes fruit of marshmallows bij de fontein gehouden worden, zodat er een laagje chocolade omheen komt. De chocoladefontein kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij bruiloften.

Voor de chocoladefontein is speciale chocolade nodig. Gewone chocolade of chocolade voor chocoladefondue zal niet altijd werken. Er bestaat speciale chocolade voor chocoladefonteinen. De samenstelling van de chocolade moet namelijk zo zijn dat deze omhoog gepompt kan worden en niet direct hard wordt wanneer het naar buiten komt.

Vers fruit, lange vingers, soesjes of marshmallows, de mogelijkheden zijn oneindig.Verwen uzelf en uw gasten en/of personeel met een verrassende chocolade fontein van ChocoChef. Dat is toch puur genieten!

ChocoChef heeft de beschikking over de grootste chocoladefonteinen. Daarmee kunnen wij voor elk soort feest, evenement, bruiloft, opening etcetera een passende fontein (qua grootte en qua prijs) voor u verzorgen. De dippings kunt u ook door ons laten verzorgen.
ChocoChef werkt uitsluitend met overheerlijke Belgische chocolade en met vers fruit!!
U kunt een passende offerte opvragen via onze site. We willen dan graag de volgende zaken weten:

* datum van het evenement
* locatie
* aantal personen
* wel of geen dippings verzorgen
Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar! De kosten zijn zo duidelijk van tevoren vastgesteld en u weet precies waar u aan toe bent.
Het enige waar u voor dient te zorgen zijn gasten die zin hebben in chocolade!!!

Meer weten over onze chocoladefontein service?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here