Botercrème is heerlijk

0
9
blog placeholder

Botercrème is een erg veelzijdig product. Tegelijkertijd is het erg simpel, hierdoor bruikbaar en bovendien erg lekker. Eigenlijk zijn de mogelijkheden zeer diepgaand. Wil je het laten mislukken, dan moet het wel heel gek gaan. Als je maar 50/50 aanhoudt met betrekking tot poedersuiker en ongezouten roomboter, dan moet het goed gaan.

Botercrème recept bewaren

Er zijn veel mensen die botercrème willen bewaren. Dat kan, maar dan moet het wel goed gebeuren. U kunt uw botercrème natuurlijk in de koelkast of in de vriezer bewaren. Echter dient u wel goed op te letten dat het product niet gaat schiften wanneer het product wordt ontdooit. Daarom raden we u aan dat wanneer u deze bewaarmethode hanteert, de botercrème eerst op kamerniveau te laten komen (qua tempratuur). Waarna u de botercrème rustig kunt op kloppen voor gebruik. Het bewaren van botercrème rond normale tempraturen raden we af. Dit met het oog op bederf en met het oog op het eten ervan. Want het zou zonde zijn als u zo’n mooi product zou laten bederven.

Botercrème is veelzijdig

Er is geen vast botercrème recept, u kunt namelijk zelf doen wat u wilt. Er bestaan geen regels waar u zich aan moet houden. Bijvoorbeeld eidooiers: u kunt ervoor kiezen om ze erin te doen, of het laten. Daarnaast kunt u kiezen voor een luchtige of volle crème, het is allemaal aan uzelf! Hebt u daarom wel eens een mix gedaan? Dit kunt u doen door boter en suiker door elkaar te gieten. We raden u aan dit te doen met een mixer die u met de hand doet. Dit raden we aan omdat het met een garde haast onmogelijk is om te doen. Daarnaast willen we u als tip geven dat u zichzelf moet laten gaan: niets is zo leuk als experimenteren. U kunt namelijk zoveel kanten op! Dat willen we niet beperken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here